Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Frits Spangenberg boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Frits Spangenberg boeken?

drs. Frits Spangenberg boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Frits Spangenberg.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Frits Spangenberg.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Frits Spangenberg ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Frits Spangenberg plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Frits Spangenberg

Oprichter van Motivaction International – research and strategy, sociaal wetenschapper

Drs. Frits Spangenberg is oprichter van Motivaction International te Amsterdam. Dit bureau verricht al sinds 1984 innovatief opinie-, beleids- en marktonderzoek voor een breed scala van bedrijven, overheden en instellingen. In 1997 introduceerde Motivaction in Nederland het waarden- en leefstijlonderzoek Mentality. Als fullservice bureau voert Motivaction kwalitatief en kwantitatief onderzoek uit en levert heldere en direct inzetbare antwoorden op actuele marketing- en managementvraagstukken.

Frits Spangenberg is sociaal wetenschapper en heeft vele publicaties op zijn naam staan. Eind 2005 heeft hij zich teruggetrokken uit de dagelijkse leiding van Motivaction om zich volledig bezig te kunnen houden met het adviseren van opdrachtgevers bij specifieke projecten en innovaties in het marktonderzoek. Ook geeft hij regelmatig lezingen, presentaties en workshops over toekomstige ontwikkelingen in onze samenleving.

Frits Spangenberg is bestuurslid van WAPOR (World Association for Public Opinion Research) en president van ESOMAR (the World Association of Research Professionals). Daarnaast heeft hij zitting in een aantal besturen in de culturele sector (theater, opera, toneel, museum en een orkest).

Een paar concrete onderwerpen voor lezingen:

De jeugd van tegenwoordig

Op basis van intensieve en diepgaande interviews met jongeren uit alle lagen van het Nederland van nu wordt een overzicht gegeven. Wat is er anders vergeleken met de volwassenen van nu en wat is er toch zo ongeveer hetzelfde. Hoe kan je jeugd en jongeren motiveren en aanspreken, want er is niet één goed recept, en toch heeft ieder kind behoefte aan aandacht en stimulans (30 minuten tot 2 uur).

Allochtoon of nieuwe Nederlander

Nederland is de laatste decennia in vele opzichten sterk veranderd door de komst van Indische Nederlanders, Surinamers, Antillianen, Turken en Marokkanen en een breed scala aan andere nationaliteiten vestigt zich hier permanent. In de grote steden is meer dan de helft van de jongeren van niet-Nederlandse afkomst, en dat aandeel neemt alleen maar toe.

Maar waar liggen de verschillen en de overeenkomsten (met korte filmpjes, 45 minuten tot 2 uur)?

Publieke opinie

Het krachtigste wapen, waar geen leger of dictatuur op langere termijn tegen is opgewassen is de publieke opinie. Hoe doe je publieke opinie onderzoek wat zijn de gevaren van misverstanden of manipulatie. En wat is de rol van verkiezingen ten opzichte van publieke opinie onderzoek in de toekomst (30 minuten tot 2 uur)?

drs. Frits Spangenberg boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Frits Spangenberg.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Frits Spangenberg, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Frits Spangenberg en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Frits Spangenberg mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Frits Spangenberg.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Frits Spangenberg. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Frits Spangenberg checken, een gratis optie plaatsen op drs. Frits Spangenberg en de boeking(en) van drs. Frits Spangenberg voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Frits Spangenberg, BOEKINGSBUREAU drs. Frits Spangenberg, BOEKINGSBURO drs. Frits Spangenberg, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Frits Spangenberg, ENTERTAINMENTBURO drs. Frits Spangenberg, ARTIESTENBUREAU drs. Frits Spangenberg, BOEKINGSKANTOOR drs. Frits Spangenberg, IMPRESARIAAT drs. Frits Spangenberg, MUZIEKBURO drs. Frits Spangenberg, MUZIEKBUREAU drs. Frits Spangenberg, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Frits Spangenberg, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Frits Spangenberg, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Frits Spangenberg.

 

Offerte drs. Frits Spangenberg aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag