Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Désirée Struijk boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Désirée Struijk boeken?

Désirée Struijk boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Désirée Struijk.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Désirée Struijk.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Désirée Struijk ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Désirée Struijk plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Désirée Struijk

Multisensory Concepting en Zintuigenmarketing

Sinds 1994 is Desiree Struijk directeur van Senta multisensory concepting, een advies bureau dat bedrijven helpt groeien in de richting van zintuiglijke Soul Brands met winstgevende en duurzame klantrelaties door het optimaliseren van hun Experience Strategy. Het adviesbureau is opgericht als een van de eerste marketingbureaus met een focus op zintuiglijke merk- en winkelbeleving. Binnen dit palet van zintuiglijke communicatie werkte ze concepten uit voor Unilever, Sara Lee, Philips, Beiersdorf, Neckermann.com, ING en vele andere grote bedrijven. Ze doet zintuiglijk trendonderzoek en creatieve sessies voor grote merken, waaronder KLM, Prénatal en Rabobank. Al 20 jaar doet ze zintuiglijk belevingsonderzoek en ontwikkelt ze innovatieve belevingsconcepten.

Een zintuiglijke beleving

Senta ontwikkelde een nieuwe visie in de marketing op basis van onderzoek, trends, nieuwe inzichten en praktijkervaring: multisensory concepting. In deze praktische marktbenadering worden alle zintuiglijke prikkelingen passend op elkaar afgestemd. Ze leveren zo een positieve bijdrage aan de beleving, de attitudevorming en de merktrouw van de consument voor een product, dienst of organisatie. Hierdoor kunnen bedrijven uitgroeien tot een Soul Brand. Een merk dat toegevoegde waarde levert in de klantbeleving. 

Om dit gedachtegoed als bedrijf strategisch in te zetten is door Senta het Experience Strategy model ontwikkeld. Hierin staat het in lijn zetten van het Brand DNA met de klantassociaties centraal. Vanuit deze basis wordt gewerkt aan vier werkvelden: multisensory concepting (prikkel alle zintuigen), character profiling (ken je doelgroep), format scripting (prikkel de customer journey) en internal branding (waardedeling personeel). Met als gevolg het creëren van duurzame klantrelaties, Brand Bonding! 

 

Désirée Struijk boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Désirée Struijk.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Désirée Struijk, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Désirée Struijk en de eventuele overige kosten om een optreden van Désirée Struijk mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Désirée Struijk.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Désirée Struijk. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Désirée Struijk checken, een gratis optie plaatsen op Désirée Struijk en de boeking(en) van Désirée Struijk voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Désirée Struijk, BOEKINGSBUREAU Désirée Struijk, BOEKINGSBURO Désirée Struijk, ENTERTAINMENTBUREAU Désirée Struijk, ENTERTAINMENTBURO Désirée Struijk, ARTIESTENBUREAU Désirée Struijk, BOEKINGSKANTOOR Désirée Struijk, IMPRESARIAAT Désirée Struijk, MUZIEKBURO Désirée Struijk, MUZIEKBUREAU Désirée Struijk, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Désirée Struijk, ARTIESTENBOEKINGSBURO Désirée Struijk, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Désirée Struijk.

 

Offerte Désirée Struijk aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag