Eigenschappen ir. Paul Bessems boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

ir. Paul Bessems boeken?

ir. Paul Bessems boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van ir. Paul Bessems.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van ir. Paul Bessems.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van ir. Paul Bessems ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van ir. Paul Bessems plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie ir. Paul Bessems

Weconomics Foundation
Paul Bessems is pionier, ondernemer schrijver, onderzoeker en strategisch organisatieadviseur. Hij heeft ruim 25 jaar ervaring in nieuwe organisatievormen en is vooral expert op het gebied van blockchain organiseren. Deze nieuwe manier van organiseren zal binnen enkele jaren steeds meer intermediaire functies en organisaties overbodig maken.Naast zijn werk als organisatieadviseur is Bessems ook fellow en bestuursvoorzitter van de Weconomics Foundation. Deze stichting draagt bij aan de organisatie van een duurzame welvaart door kenniswerkers productiever te maken en de surplustijd aan te wenden voor verduurzaming van onze welvaart. Ten slotte is hij ook founder en thought leader of The Institute for New Organizational Thinking.Paul studeerde organisatiekunde aan de TUE. In 1992 introduceerde hij de Harvard Case Methode in Nederland en ontwikkelde hij onder andere een masterprogramma met de universiteit van Humberside Hull. In 1994 start hij de Cursuswinkel, zijn eerste professionele community. In 2005 richtte hij de Weconomics Foundation op en in 2013 The Institute for New Organizational Thinking. Nu werkt hij als zelfstandig en onafhankelijk organisatieadviseur voor (internationale), vaak kennisintensieve, bedrijven, instellingen en overheden. Verder schreef hij vijf boeken op het gebied van Weconomics en is hij co-auteur van drie andere boeken op dit gebied.

ir. Paul Bessems boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van ir. Paul Bessems.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van ir. Paul Bessems, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van ir. Paul Bessems en de eventuele overige kosten om een optreden van ir. Paul Bessems mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van ir. Paul Bessems.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor ir. Paul Bessems. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van ir. Paul Bessems checken, een gratis optie plaatsen op ir. Paul Bessems en de boeking(en) van ir. Paul Bessems voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT ir. Paul Bessems, BOEKINGSBUREAU ir. Paul Bessems, BOEKINGSBURO ir. Paul Bessems, ENTERTAINMENTBUREAU ir. Paul Bessems, ENTERTAINMENTBURO ir. Paul Bessems, ARTIESTENBUREAU ir. Paul Bessems, BOEKINGSKANTOOR ir. Paul Bessems, IMPRESARIAAT ir. Paul Bessems, MUZIEKBURO ir. Paul Bessems, MUZIEKBUREAU ir. Paul Bessems, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU ir. Paul Bessems, ARTIESTENBOEKINGSBURO ir. Paul Bessems, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR ir. Paul Bessems.

 

Offerte ir. Paul Bessems aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag