Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen prof. dr. Herman van Gunsteren boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

prof. dr. Herman van Gunsteren boeken?

prof. dr. Herman van Gunsteren boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van prof. dr. Herman van Gunsteren.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van prof. dr. Herman van Gunsteren.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van prof. dr. Herman van Gunsteren ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van prof. dr. Herman van Gunsteren plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie prof. dr. Herman van Gunsteren

Een echte Wetenschapper!

Herman van Gunsteren was hoogleraar politieke theorieën en rechtsfilosofie aan de universiteit Leiden. Auteur van The Quest for Control (1976), Culturen van besturen (1994),  A theory of citizenship (1998), Stoppen: U kunt het, U wilt het, U doet het niet (2002), Woordenschat voor verwarde politici (2003), Gevaarlijk veilig: terreurbestrijding in de democratie (2004), Vertrouwen in democratie (2006), Bouwen op burgers (2008). Hij was lid van de Wetenschappelijke Raad voor Het Regeringsbeleid, waarvoor hij de publicatie Eigentijds burgerschap (1992) verzorgde. Met Rudy Andeweg schreef hij Het grote ongenoegen: over de kloof tussen burgers en politiek (1994), met Grahame Lock Politieke theorieën (1977) en Sterke posities in de politieke filosofie (1989), met Martin Kohli, Martin Rein en Anne-Marie Guillemard Time for retirement (1991) en met Cox Habbema Oud fout (2006) en Pers-pectief op het politiek/publicitair complex in 2009 (2009).

In 1994 werd Herman van Gunsteren benoemd tot lid van de Koninklijke Nederlandse Academie van Wetenschappen en in 1997 tot lid van Global Business Network. In 2007 ontving hij voor zijn werk op bestuurskundig terrein de Van der Spiegel prijs en in 2010 de Thorbeckepenning voor zijn bijdragen aan het staatsrecht. In 2009 was hij rapporteur Nieuwspoort over de verhouding van politiek en media, in 2010 adviseur van het tv programma Buitenhof. Als pianist trad hij op met diverse orkesten en won hij de eerste prijs in het concours Leopold Bellan (1959) in Parijs.

prof. dr. Herman van Gunsteren boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van prof. dr. Herman van Gunsteren.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van prof. dr. Herman van Gunsteren, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van prof. dr. Herman van Gunsteren en de eventuele overige kosten om een optreden van prof. dr. Herman van Gunsteren mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van prof. dr. Herman van Gunsteren.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor prof. dr. Herman van Gunsteren. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van prof. dr. Herman van Gunsteren checken, een gratis optie plaatsen op prof. dr. Herman van Gunsteren en de boeking(en) van prof. dr. Herman van Gunsteren voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT prof. dr. Herman van Gunsteren, BOEKINGSBUREAU prof. dr. Herman van Gunsteren, BOEKINGSBURO prof. dr. Herman van Gunsteren, ENTERTAINMENTBUREAU prof. dr. Herman van Gunsteren, ENTERTAINMENTBURO prof. dr. Herman van Gunsteren, ARTIESTENBUREAU prof. dr. Herman van Gunsteren, BOEKINGSKANTOOR prof. dr. Herman van Gunsteren, IMPRESARIAAT prof. dr. Herman van Gunsteren, MUZIEKBURO prof. dr. Herman van Gunsteren, MUZIEKBUREAU prof. dr. Herman van Gunsteren, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU prof. dr. Herman van Gunsteren, ARTIESTENBOEKINGSBURO prof. dr. Herman van Gunsteren, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR prof. dr. Herman van Gunsteren.

 

Offerte prof. dr. Herman van Gunsteren aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag