Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Fleur Ravensbergen MSc LLM boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Fleur Ravensbergen MSc LLM boeken?

Fleur Ravensbergen MSc LLM boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Fleur Ravensbergen MSc LLM.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Fleur Ravensbergen MSc LLM.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Fleur Ravensbergen MSc LLM ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Fleur Ravensbergen MSc LLM plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Fleur Ravensbergen MSc LLM

In gesprek met mensen die geweld plegen
Fleur Ravensbergen is onderdirecteur en medeoprichter van de Dialogue Advisory Group, een Nederlandse organisatie die bemiddelt in gewapend conflict. In haar werk voert ze gesprekken met leden van gewapende groepen met als doel om het geweld te stoppen. Daarnaast is ze coördinatrice van de International Verification Commission die het staakt het vuren van ETA, de Baskische separatisten groep, monitort en geeft ze les aan de Universiteit van Amsterdam.Haar ervaring als onderhandelaar heeft ze onder andere opgedaan in projecten in de Democratische Republiek Congo, waar ze onderhandelde met een rebellengroep in een afgelegen gebied in de jungle, en in Irak, waar ze werkte aan de status van een bestreden olierijk gebied.  Ze was in 2010 onderdeel van een klein team dat een groep in Noord Ierland ontwapende en werkt hier nog steeds met leden van gewapende groepen die in de gevangenis zitten.Een bevlogen maar ingetogen spreker met een no-nonsense aanpak en een voorliefde om met haar publiek te delen hoe ze als mens en als professional haar werk doet in een context die gekarakteriseerd wordt door geweld.

Fleur Ravensbergen MSc LLM boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Fleur Ravensbergen MSc LLM.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Fleur Ravensbergen MSc LLM, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Fleur Ravensbergen MSc LLM en de eventuele overige kosten om een optreden van Fleur Ravensbergen MSc LLM mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Fleur Ravensbergen MSc LLM.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Fleur Ravensbergen MSc LLM. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Fleur Ravensbergen MSc LLM checken, een gratis optie plaatsen op Fleur Ravensbergen MSc LLM en de boeking(en) van Fleur Ravensbergen MSc LLM voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Fleur Ravensbergen MSc LLM, BOEKINGSBUREAU Fleur Ravensbergen MSc LLM, BOEKINGSBURO Fleur Ravensbergen MSc LLM, ENTERTAINMENTBUREAU Fleur Ravensbergen MSc LLM, ENTERTAINMENTBURO Fleur Ravensbergen MSc LLM, ARTIESTENBUREAU Fleur Ravensbergen MSc LLM, BOEKINGSKANTOOR Fleur Ravensbergen MSc LLM, IMPRESARIAAT Fleur Ravensbergen MSc LLM, MUZIEKBURO Fleur Ravensbergen MSc LLM, MUZIEKBUREAU Fleur Ravensbergen MSc LLM, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Fleur Ravensbergen MSc LLM, ARTIESTENBOEKINGSBURO Fleur Ravensbergen MSc LLM, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Fleur Ravensbergen MSc LLM.

Offerte Fleur Ravensbergen MSc LLM aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag