Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Marc van der Erve boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Marc van der Erve boeken?

dr. Marc van der Erve boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Marc van der Erve.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Marc van der Erve.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Marc van der Erve ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Marc van der Erve plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Marc van der Erve

De juiste leider, het juiste team voor organisatie en samenleving

Een creatief schrijver, een gepassioneerd spreker, een gedreven onderzoeker en de ontwerper van een innovatieve iPhone App voor leiders, Marc van der Erve helpt je jezelf, je collega’s en je organisatie beter te doorgronden. Hij introduceert een praktische aanpak echter wel als onderdeel van een fundamenteel nieuwe kijk op onze wereld. De theorie aan de basis van zijn inzichten biedt toegang tot een zeker metabewustzijn, een uitleg die de verscheidenheid in organisatieproblemen niet alleen duidelijk maar ook hanteerbaar maakt. De opmerkelijke inzichten van Marc van der Erve helpen je beter functioneren als business professional, de juiste leider te identificeren en winnende teams te formeren. Het voorspellend vermogen van zijn theorie maakt het mogelijk om altijd tenminste één stap op de veranderende omgeving voor te blijven.

In een zekere zin bouwen de ideeën van Marc van der Erve voort op de bevindingen van Jim Collins, een toonaangevende Amerikaanse auteur op het gebied van “corporate greatness”. In twee bestsellers legt Collins eerst uit hoe eeuwigdurende organisaties kunnen worden gebouwd en hoe je bedrijven van “good to great” kan omvormen.

Dan, in een boek dat in 2009 wordt gepubliceerd, vertelt Collins hoe hij na het bestuderen van de ontnuchterende resultaten van zijn research team heeft moeten accepteren dat zelfs de machtigste bedrijven soms gedoemd zijn te verdwijnen en waarom sommige van deze bedrijven tot het einde toe hun interne problemen lijken te ontkennen.

Marc van der Erve merkt op hoe deze “onthulling” hem doet denken aan de bevindingen van één van Collins beroemde voorgangers Rosabeth Moss Kanter. In the vroege jaren tachtig beschreef Kanter de veranderingsvoorbeelden of “change masters” van haar tijdperk om dan te zien hoe sommige van haar heroïsche voorbeelden op een bijna zielige wijze faalden en uiteindelijk van het toneel verdwenen.

Aan de hand van zowel natuurwetenschappelijke als sociaalwetenschappelijke aspecten legt Marc van der Erve uit waarom er zelden organisaties kunnen worden gebouwd die eeuwig bestaan maar dat organisaties eigenlijk alleen maar ontstaan om iets tot stand te brengen of te bereiken. In feite, hoewel organisaties onderling doorgaans in levensduur verschillen, doorkruizen ze zonder uitzondering allemaal dezelfde universele stadia van groei, terugval en sporadisch ook fundamentele vernieuwing.

De inzichten van Marc van der Erve onderscheiden zich van de hierboven vermelde mythes over bedrijven dat ze, verankerd in de chaostheorie en de thermodynamica, rechtstreeks teruggrijpen naar het door gedragspatronen gedreven hart van het opmerkelijke fenomeen dat we “organisatie” noemen. Wat minder spectaculair maar wel binnen het bereik van business professionals leggen zijn inzichten de factoren bloot die zowel het succes als het falen van een organisatie bepalen.

Desalniettemin reageert Marc van der Erve enthousiast op het door Collins uitgesproken “vermoeden” dat het bedrijfssucces afhangt van “de juiste mensen op de juiste posities” door zowel de theoretische als praktische instrumenten aan te reiken om dit mogelijk maken (zoals zijn iPhone App voor leiders).

Vandaar dat in een zeker opzicht de inzichten van Marc van der Erve ook verder gaan dan die van Collins en Kanter. Geïnspireerd door een nieuwe organisatietheorie, belicht hij de verschillende werelden van groei, teruggang en fundamentele vernieuwing ieder met zijn eigen problemen, oplossingen en leiderschapsbehoeften.

 

dr. Marc van der Erve boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Marc van der Erve.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Marc van der Erve, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Marc van der Erve en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Marc van der Erve mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Marc van der Erve.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Marc van der Erve. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Marc van der Erve checken, een gratis optie plaatsen op dr. Marc van der Erve en de boeking(en) van dr. Marc van der Erve voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Marc van der Erve, BOEKINGSBUREAU dr. Marc van der Erve, BOEKINGSBURO dr. Marc van der Erve, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Marc van der Erve, ENTERTAINMENTBURO dr. Marc van der Erve, ARTIESTENBUREAU dr. Marc van der Erve, BOEKINGSKANTOOR dr. Marc van der Erve, IMPRESARIAAT dr. Marc van der Erve, MUZIEKBURO dr. Marc van der Erve, MUZIEKBUREAU dr. Marc van der Erve, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Marc van der Erve, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Marc van der Erve, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Marc van der Erve.

 

Offerte dr. Marc van der Erve aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag