Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Joost Kramer boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Joost Kramer boeken?

Joost Kramer boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Joost Kramer.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Joost Kramer.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Joost Kramer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Joost Kramer plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Joost Kramer

Als jurist en bedrijfskundige ligt zijn focus op het snijvlak van recht en bedrijf.

Joost J. Kramer is geboren en getogen te Haarlem. Ondanks een passie voor Nederlandse en Amerikaanse geschiedenis studeerde hij zowel civiel- en ondernemingsrecht aan de Universiteit Leiden en vervolgens bedrijfskunde aan Universiteit Nyenrode.

Na afronding van zijn studies lonkte de zwarte toga en witte bef. Als advocaat bij Houthoff Buruma N.V. stond hij de bestuurders en commissarissen van Ceteco bij in de grootste bestuurdersaansprakelijkheidszaak tot nu toe.

Om zich niet te beperken tot een juridische invalshoek heeft hij besloten zijn loopbaan over een andere boeg te gooien en ook het bedrijfsleven te bedienen. Joost heeft nu een jarenlange achtergrond als raadsman bij grote Nederlandse en internationale bedrijven en advieskantoren.

Als jurist en bedrijfskundige ligt zijn focus nog steeds op het snijvlak van recht en bedrijf. Als raadsman adviseert hij ondernemingen, aandeelhouders, bestuurders en commissarissen binnen en buiten rechte over de positie van de ondernemingsleiding. Daarbij gaat het enerzijds om de aansprakelijkheid van deze personen en anderzijds om het adviseren over een juiste corporate governance en strategy.

Bij strategische vraagstukken heeft hij veel aandacht voor de omgevingsfactoren uit politiek, techniek, demografie, economie. Om een publiek te boeien ontleent hij voorbeelden aan de Nederlandse en Amerikaanse politiek en (militaire) geschiedenis.

Afgezet tegen zijn betrekkelijk jonge leeftijd heeft Joost een verrassend evenwichtige – welhaast gezaghebbende – presentatie. Hij is niet bang zijn nek uit te steken. Hij durft zijn mening te geven en zal door zijn kennis van zaken én zijn beheerste manier van doen mensen voor zich kunnen winnen. Hij kwalificeert dit zelf als: “wellevende zakelijkheid”. 

Joost Kramer boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Joost Kramer.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Joost Kramer, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Joost Kramer en de eventuele overige kosten om een optreden van Joost Kramer mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Joost Kramer.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Joost Kramer. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Joost Kramer checken, een gratis optie plaatsen op Joost Kramer en de boeking(en) van Joost Kramer voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Joost Kramer, BOEKINGSBUREAU Joost Kramer, BOEKINGSBURO Joost Kramer, ENTERTAINMENTBUREAU Joost Kramer, ENTERTAINMENTBURO Joost Kramer, ARTIESTENBUREAU Joost Kramer, BOEKINGSKANTOOR Joost Kramer, IMPRESARIAAT Joost Kramer, MUZIEKBURO Joost Kramer, MUZIEKBUREAU Joost Kramer, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Joost Kramer, ARTIESTENBOEKINGSBURO Joost Kramer, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Joost Kramer.

 

Offerte Joost Kramer aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag