Eigenschappen ir. Harry te Riele boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

ir. Harry te Riele boeken?

ir. Harry te Riele boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van ir. Harry te Riele.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van ir. Harry te Riele.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van ir. Harry te Riele ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van ir. Harry te Riele plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie ir. Harry te Riele

Entrepreneur, onderzoeker, columnist en visualisator
Harry te Riele (1960) richt zich op maatschappelijke systeemveranderingen. Duurzaamheid is een belangrijk thema in zijn werk. Na zijn studie aan de TUDelft werkte hij bij TNO, Twynstra Gudde en de Erasmus Universiteit. Hij wisselt dit af met zelfstandige posities. Harry is een van de grondleggers van het transitiedenken in Nederland en werkte met alle soorten opdrachtgevers. Inhoudelijk is hij breed: landbouw, geld, ruimtelijke ordening, politieke besluitvorming, asielopvang. Hij is columnist, geeft gastcolleges, leidt in Rotterdam een renteloos geldsysteem, maakt korte films, schrijft essays en leidt sessies en congressen in binnen- en buitenland. Hij vertelt een breed verhaal over transities en uw persoonlijke ontwikkeling. Hij gaat in dialoog met grote en kleine zalen, in het Nederlands of Engels. Toont analogieën en geeft veel voorbeelden.Harry te Riele is een uitstekend dagvoorzitter. Hij staat bijvoorbeeld voor theaterzalen in Brabant waar de spanning oploopt rond de toekomst van de intensieve veeteelt. Hij staat in Amsterdam in Felix Meritis voor een congres over asielopvang. Hij presenteert TEDx Leiden én spreekt er over de toekomst van Finance. Hij vertelt studenten in Utrecht en Rotterdam over innovatie, economie, verleden, heden en toekomst. Hij leidt in Brussel de eindbijeenkomst van een Engels EU-programma rond innovatie en zorg. Hij staat in Utrecht voor een startbijeenkomst van elektrische-auto-onderzoekers. Hij spreekt in Rotterdam de plaatselijke Rotary toe, evenals een  groep ZZP-ers. Zijn verscheidenheid is enorm door de lijnen van ‘deep change’ te verbinden met die van uw eigen ontwikkeling.

ir. Harry te Riele boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van ir. Harry te Riele.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van ir. Harry te Riele, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van ir. Harry te Riele en de eventuele overige kosten om een optreden van ir. Harry te Riele mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van ir. Harry te Riele.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor ir. Harry te Riele. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van ir. Harry te Riele checken, een gratis optie plaatsen op ir. Harry te Riele en de boeking(en) van ir. Harry te Riele voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT ir. Harry te Riele, BOEKINGSBUREAU ir. Harry te Riele, BOEKINGSBURO ir. Harry te Riele, ENTERTAINMENTBUREAU ir. Harry te Riele, ENTERTAINMENTBURO ir. Harry te Riele, ARTIESTENBUREAU ir. Harry te Riele, BOEKINGSKANTOOR ir. Harry te Riele, IMPRESARIAAT ir. Harry te Riele, MUZIEKBURO ir. Harry te Riele, MUZIEKBUREAU ir. Harry te Riele, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU ir. Harry te Riele, ARTIESTENBOEKINGSBURO ir. Harry te Riele, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR ir. Harry te Riele.

Offerte ir. Harry te Riele aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag