Eigenschappen ir. Bruno Fabre MCA boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

ir. Bruno Fabre MCA boeken?

ir. Bruno Fabre MCA boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van ir. Bruno Fabre MCA.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van ir. Bruno Fabre MCA.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van ir. Bruno Fabre MCA ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van ir. Bruno Fabre MCA plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie ir. Bruno Fabre MCA

Mass Change Agent
Op zoek naar verrassende inzichten? Naar inspiratie? Naar een visie van morgen met de vertaling naar de actie van vandaag?Bruno Fabre is Mass Change Agent, hij zet zich in om de maatschappelijke transformatie te ondersteunen. Daarvoor stelt hij zijn weten, een schat van informatie en ervaringen met hart en ziel beschikbaar aan al diegene die het nodig hebben. Hij weet oude en nieuwe wereld aan elkaar te verbinden, hij weet technologie en menselijke waarden te verweven. Hij beschikt over een geboren talent om simpel uit te leggen en logische verklaringen te geven voor maatschappelijke, technologische en sociale ontwikkelingen. Een echte Eye-opener! Ir. Bruno Fabre MCA is afgestudeerd in Financial Planning, Kunstmatige Intelligentie, en Neuro Linguïstiek Programmeren (NLP Master Practitioner). Hij is auteur van Bankroots in 2020 (uitverkocht) en de nieuwe Sweetching trilogie ( Body, Mind en Spirit) over de zoute revolutie in persoonlijke ontwikkeling.Hij introduceerde Creologology op TEDx over de diepere verbinding die we nog met onszelf aan het maken zijn, waar nog zo veel talenten en ongekende krachten verborgen zijn . Zijn lezingen maakt hij voor u op maat, na een korte telefonische onderhoud, zodat uw publiek zich thuis voelt en meegenomen wordt op een reis vol verrassingen, inzichten, hilarische momenten, en soms zelfs een traan van verdiepte en liefdevolle verbinding. Boeiend om te volgen, intrigerend, en bijna magisch.

ir. Bruno Fabre MCA boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van ir. Bruno Fabre MCA .

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van ir. Bruno Fabre MCA , neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van ir. Bruno Fabre MCA en de eventuele overige kosten om een optreden van ir. Bruno Fabre MCA mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van ir. Bruno Fabre MCA .
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor ir. Bruno Fabre MCA . Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van ir. Bruno Fabre MCA checken, een gratis optie plaatsen op ir. Bruno Fabre MCA en de boeking(en) van ir. Bruno Fabre MCA voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT ir. Bruno Fabre MCA , BOEKINGSBUREAU ir. Bruno Fabre MCA , BOEKINGSBURO ir. Bruno Fabre MCA , ENTERTAINMENTBUREAU ir. Bruno Fabre MCA , ENTERTAINMENTBURO ir. Bruno Fabre MCA , ARTIESTENBUREAU ir. Bruno Fabre MCA , BOEKINGSKANTOOR ir. Bruno Fabre MCA , IMPRESARIAAT ir. Bruno Fabre MCA , MUZIEKBURO ir. Bruno Fabre MCA , MUZIEKBUREAU ir. Bruno Fabre MCA , ARTIESTENBOEKINGSBUREAU ir. Bruno Fabre MCA , ARTIESTENBOEKINGSBURO ir. Bruno Fabre MCA , ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR ir. Bruno Fabre MCA .

Offerte ir. Bruno Fabre MCA aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag