Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Eelco Rustenburg boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Eelco Rustenburg boeken?

Eelco Rustenburg boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Eelco Rustenburg.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Eelco Rustenburg.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Eelco Rustenburg ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Eelco Rustenburg plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Eelco Rustenburg

Change Leader, Agile & Scrum consultant
Eelco is Partner bij Blinklane. Zijn rol is vooral Agile Management Consultant, Agile Coach, Scrum Consultant. In 15 jaar tijd heeft hij zich vanuit ICT ontwikkeld tot een Change Leader in grote en kleine organisaties. Met ICT architectuur en software development als achtergrond, is hij zich steeds meer bezig gaan houden met het leiden en faciliteren van organisaties om deze leuker, sneller en beter te maken. Hiermee heeft hij zich ontwikkeld tot creatief thoughtleader voor Agile practices, principes en gedrag. Zijn visie op spelenderwijs veranderen en spelenderwijs werken is radicaal en verfrissend.

Sinds 2008 is Eelco een van Neerlands’ Agile thoughtleaders. Het boek “De Kracht van Scrum (2011)’, in het Engels verschenen, dat hij schreef samen met Jeff Sutherland, de oprichter van Scrum, en Rini van Solingen, Professor “Global Software Engineering’ in Delft, is een van de highlights. 

Eelco staat bekend om de Agile workshops, die gericht zijn op het helpen sturen door business, senior management en project/programmamanagement. Daarnaast spreekt Eelco regelmatig op events en conferenties; ITSMF 2012 en 2013, TEDxKPNCM 2012, CIO Day 2011, ALE2011 (Berlijn), JFall 2011 (Utrecht), Agile Consortium, SAP, XP Days 2011 (Madrid). Daarnaast spreekt Eelco veel op grote interne congressen van bijvoorbeeld Rabobank, Philips, Nationale Nederlanden, Essent.

Een inspirerende workshop voor 6 man, of een internationale presentatie voor 3500 man, een webcast voor 1500 mensen is ongeveer de bandbreedte van ervaring. Qua timing; korte TEDx sessies of lightning talks van 6 minuten, 18 minuten, 30 minuten, 60 en 76 minuten tot workshops waar mensen verfrisd uitkomen na twee dagen is daar de ervaring. Zelfspot, inspiratie, timing en ‘innerlijke blootheid’, zijn de woorden die hij zelf gebruikt om te omschrijven waarom zijn sessies zo aanspreken. 

Eelco Rustenburg boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Eelco Rustenburg.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Eelco Rustenburg, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Eelco Rustenburg en de eventuele overige kosten om een optreden van Eelco Rustenburg mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Eelco Rustenburg.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Eelco Rustenburg. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Eelco Rustenburg checken, een gratis optie plaatsen op Eelco Rustenburg en de boeking(en) van Eelco Rustenburg voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Eelco Rustenburg, BOEKINGSBUREAU Eelco Rustenburg, BOEKINGSBURO Eelco Rustenburg, ENTERTAINMENTBUREAU Eelco Rustenburg, ENTERTAINMENTBURO Eelco Rustenburg, ARTIESTENBUREAU Eelco Rustenburg, BOEKINGSKANTOOR Eelco Rustenburg, IMPRESARIAAT Eelco Rustenburg, MUZIEKBURO Eelco Rustenburg, MUZIEKBUREAU Eelco Rustenburg, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Eelco Rustenburg, ARTIESTENBOEKINGSBURO Eelco Rustenburg, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Eelco Rustenburg.

 

Offerte Eelco Rustenburg aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag