Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Marnix Geus boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Marnix Geus boeken?

drs. Marnix Geus boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Marnix Geus.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Marnix Geus.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Marnix Geus ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Marnix Geus plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Marnix Geus

Ondernemer en auteur van MensenHandel. De bevrijding van de loonslaven.
Ondernemer en auteur van MensenHandel. De bevrijding van de loonslaven. Marnix Geus is medeoprichter en eigenaar van HPB Companies, een verzameling creatieve bureaus waar Het PR Bureau, PR STUNT, BLYDE, MAAK en ViaHenri onder vallen. Hij is een geboren people manager en staat in zijn bedrijven vooral bekend als motivator en inspirator. Marnix is tevens auteur van MensenHandel. De bevrijding van de loonslaven, waarin hij een lans breekt voor meer werkplezier, autonomie en ondernemerschap op de werkvloer. Cultuurbouwer Tijdens het ondernemen ontdekte Marnix dat zijn natuurlijke focus op het bouwen aan een sterke bedrijfscultuur een duidelijk concurrentievoordeel oplevert. Zowel talent als klanten staan de laatste jaren steeds vaker spontaan aan de poort. Het PR Bureau is een soort magneet geworden. In Marnix’ visie laat de meerderheid van de mensen, merken en organisaties zich nog teveel leiden door traditionele denkbeelden over arbeidsrelaties. Over ‘bazen’ en ‘personeel’. “Die oude manier van denken belemmert niet alleen samenwerking en innovatie, maar ook de groei van mensen en organisaties.”Van PR tot HR Marnix is door zijn sterke visie op ondernemen en samenwerken zijn vakgebied ontstegen. Hierdoor is hij inmiddels niet alleen een sparring partner en spreker op het gebied van PR en marketingcommunicatie in de breedte, maar ook op het gebied van HR (“dat is interne PR”), leiderschap en organisatiekunde. Altijd op een toegankelijke en persoonlijke manier verpakt.

drs. Marnix Geus boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Marnix Geus.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Marnix Geus, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Marnix Geus en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Marnix Geus mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Marnix Geus.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Marnix Geus. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Marnix Geus checken, een gratis optie plaatsen op drs. Marnix Geus en de boeking(en) van drs. Marnix Geus voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Marnix Geus, BOEKINGSBUREAU drs. Marnix Geus, BOEKINGSBURO drs. Marnix Geus, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Marnix Geus, ENTERTAINMENTBURO drs. Marnix Geus, ARTIESTENBUREAU drs. Marnix Geus, BOEKINGSKANTOOR drs. Marnix Geus, IMPRESARIAAT drs. Marnix Geus, MUZIEKBURO drs. Marnix Geus, MUZIEKBUREAU drs. Marnix Geus, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Marnix Geus, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Marnix Geus, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Marnix Geus.

 

Offerte drs. Marnix Geus aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag