Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Mildred Hofkes boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Mildred Hofkes boeken?

drs. Mildred Hofkes boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Mildred Hofkes.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Mildred Hofkes.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Mildred Hofkes ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Mildred Hofkes plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Mildred Hofkes

Reputatieonderzoeker
Mildred Hofkes is oprichter en eigenaar van Bureau Hofkes Reputatiemanagement (BHRM) en oprichter van het onafhankelijke platform NieuwBestuur. Daarnaast is Hofkes initiatiefnemer van het jaarlijkse Nationale Reputatie Congres voor bestuurders en toezichthouders.In 2009 kwam haar Managementboek ‘Wisseling van de Macht, oplossingen voor de nieuwe bestuurlijke elite’ uit. Hofkes heeft door jarenlang onderzoek onder bestuurders en veel praktijkervaring een nieuwe kijk op besturen ontwikkeld: ‘het Nieuwe Besturen’. Vanuit deze visie is het Nieuwe Bestuursmodel voor Governance ontstaan, dat recentelijk tijdens het 4e Nationale Reputatie Congres eind 2013 met veel succes is gepresenteerd aan 80 bestuurders en toezichthouders. Hofkes werd in oktober 2013 Schaduwminister van Bestuurlijke Vernieuwing in het kabinet van Hans Biesheuvel en schrijft prikkelende columns over dit onderwerp.Mildred Hofkes is een veelgevraagd adviseur op het gebied van strategisch reputatiemanagement en het Nieuwe Besturen. Met haar team helpt zij bestuurders en toezichthouders met ‘de blik van buiten naar binnen’ en het meten van stakeholdervalue.Het Netwerk NieuwBestuur is een exclusief netwerk van professionals met een gedeelde visie rondom het Nieuwe Besturen. Het netwerk komt regelmatig bij elkaar om ervaringen uit te wisselen en het Nieuwe Besturen verder vorm te geven. 

drs. Mildred Hofkes boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Mildred Hofkes.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Mildred Hofkes, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Mildred Hofkes en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Mildred Hofkes mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Mildred Hofkes.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Mildred Hofkes. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Mildred Hofkes checken, een gratis optie plaatsen op drs. Mildred Hofkes en de boeking(en) van drs. Mildred Hofkes voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Mildred Hofkes, BOEKINGSBUREAU drs. Mildred Hofkes, BOEKINGSBURO drs. Mildred Hofkes, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Mildred Hofkes, ENTERTAINMENTBURO drs. Mildred Hofkes, ARTIESTENBUREAU drs. Mildred Hofkes, BOEKINGSKANTOOR drs. Mildred Hofkes, IMPRESARIAAT drs. Mildred Hofkes, MUZIEKBURO drs. Mildred Hofkes, MUZIEKBUREAU drs. Mildred Hofkes, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Mildred Hofkes, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Mildred Hofkes, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Mildred Hofkes.

 

Offerte drs. Mildred Hofkes aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag