Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Anneke van Dok boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Anneke van Dok boeken?

Anneke van Dok boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Anneke van Dok.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Anneke van Dok.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Anneke van Dok ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Anneke van Dok plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Anneke van Dok

Anneke van Dok kan een vergadering leiden binnen een vastgesteld tijdschema, zonder af te kappen, of te jagen.

Anneke van Dok heeft een jarenlange ervaring in het voorzitten van:

– Symposia en conferenties

– Meerdaagse team – vergaderingen

– Crisisteams

– Workshops

– Onderhandelingstafels

Zij kreeg deze ervaring in het openbaar bestuur ( 1979-2012):

– Als wethouder van Hoorn ( 1979- l984)

– Als burgemeester van Diemen(1984- 1990), Velsen( 1990- 1994) en Vlissingen(1999 -2008)

– Als staatssecretaris van buitenlandse handel ( 1994-1998)

– Als voorzitter van vele regionale en landelijke organisaties zoals:

Max Havelaar ( 2002- 2009), de Vereniging van Zeeuwse Gemeenten( 2000- 2006) , Cinema Oostereiland in Hoorn( 2009- 2012), Het jeugdtheater Huis met de Platanen ( voorheen Amsteltheater) ( 1986- 1993) De erfgoedvereniging Bond Heemschut (2010-heden).

– Als waarnemend burgemeester in een herindelinggebied( 2009- 2012) en voorzitter van het Bijzonder Georganiseerd Overleg ( met o.a. de vakbonden)

Anneke van Dok kan een vergadering leiden binnen een vastgesteld tijdschema, zonder af te kappen, of te jagen. Ze schept een goede sfeer en weet deelnemers te motiveren tot openheid, betrokkenheid en creativiteit.

Zij kan ook een neutrale voorzittersrol te spelen in teambuildings- sessies en in conflictsituaties. Door haar brede kennis van zowel de overheid als maatschappelijke terreinen is ze goed in staat zich in te leven in de materie en te interveniëren zonder te domineren.

Anneke van Dok kan u ook van dienst zijn bij het trainen van nieuwe gemeenteraadsleden, wethouders en burgemeesters, in vergader- spreek- en voorzittersvaardigheden.

 

Anneke van Dok boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Anneke van Dok.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Anneke van Dok, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Anneke van Dok en de eventuele overige kosten om een optreden van Anneke van Dok mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Anneke van Dok.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Anneke van Dok. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Anneke van Dok checken, een gratis optie plaatsen op Anneke van Dok en de boeking(en) van Anneke van Dok voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Anneke van Dok, BOEKINGSBUREAU Anneke van Dok, BOEKINGSBURO Anneke van Dok, ENTERTAINMENTBUREAU Anneke van Dok, ENTERTAINMENTBURO Anneke van Dok, ARTIESTENBUREAU Anneke van Dok, BOEKINGSKANTOOR Anneke van Dok, IMPRESARIAAT Anneke van Dok, MUZIEKBURO Anneke van Dok, MUZIEKBUREAU Anneke van Dok, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Anneke van Dok, ARTIESTENBOEKINGSBURO Anneke van Dok, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Anneke van Dok.

 

Offerte Anneke van Dok aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag