Ian van Dahl

Eigenschappen Ian van Dahl boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 750 p.

Ian van Dahl boeken?

Ian van Dahl boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ian van Dahl.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ian van Dahl.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ian van Dahl ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ian van Dahl plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Ian van Dahl

Extra informatie Ian van Dahl

Biografie Ian van Dahl
Op het podium wordt Ian Van Dahl vertegenwoordigd door Annemie (Vocalen) en 2 tot 6 dansers. Annemie is geboren in Herk-De-Stad in België op 14 Juli 1978. Ze begon met zingen op haar zevende. Ze is geboren in een zeer muzikale familie, haar moeder en zus zingen ook. Ze volgde lessen in klassieke muziek en nam ook zanglessen. Ze studeerde moderne talen en kunstgeschiedenis, die eigenlijk zouden leiden tot een carrière als styliste. Deze drang om ooit nog een mode-designer te worden is er nog steeds, ze spendeert veel tijd aan haar stijl. Ze draagt veel haute couture kleding, zoals Vivienne Westwood en Pacco Rabane. Het is nog steeds een droom van haar om ooit een eigen kledinglijn te beginnen. Algemene gedachten van haar over kleding zijn: ‘Less is more’ en kleding moet tijdloos zijn.

De oorzaak van haar brede muzikale achtergrond is een grote CD-collectie: van Rock en RB tot Lounge en Klassieke muziek. Ze is vooral een fan van 90’s-muziek. Haar favoriete artiesten zijn: Prince, Lenny Kravitz en Faithless. Ze verbleef twee zomers in Ibiza en sindsdien is ze ook helemaal ‘into Dance’. Het leven daar was niet altijd gemakkelijk, ze heeft daar veel over het leven in het algemeen geleerd. Al deze invloeden zijn terug te vinden in de teksten en vocale melodielijnen van de ‘Ian Van Dahl’-singles. Ze had contact met veel producers, maar ze hoorde niet echt iets wat ze mooi vond. Maar toen Christopher Eric haar “Castles in the sky” lieten horen, was ze onmiddellijk overtuigd.

Annemarie heeft het momenteel zeer druk. Behalve voor haar werk op het Ace-album (ze heeft de vocalen voor 8 nummers geschreven, en de zang op alle nummers verzorgd), heeft ze ook vele songs geschreven voor het komende album. Haar meeste tijd brengt ze door in verschillende gebouwen over heel de wereld met haar fantastische liveshow. Wanneer ze niet op weg of in de studio zit, is ze bezig met fotosessies en interviews. Behalve dat, neemt ze nog altijd zanglessen.

De producers achter Ian van Dahl zijn Christophe Chantzis en Erik Vanspauwen die samen met Annemie, het eerste album geproduceerd hebben. Ook Peter Luts en David Vervoort, bekend van Lasgo, hebben meegeproduceerd. Dit team heeft door hun vele club- en commerciele projecten veel respect verdiend over de hele wereld, deze samenwerking heeft ook weer geleid tot een nieuw album van wereldklasse.

The ‘Move’ dancers

The Move, de dance school, geleid door Patrick De Coninck, is het bureau dat de begeleidende dansers verzorgd tijdens de optredens van Annemie. 2 tot 6 dansers geven wat extra pit aan de al spectaculaire show. 8 dansers zijn permanent standby, om de continuiteit te waarborgen.

De show zelf bevat opzwepende choreografie en acrobatische verrassingen die regelmatig vernieuwd worden, om het publiek te blijven verrassen.

 
Ian van Dahl boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ian van Dahl boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ian van Dahl.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ian van Dahl, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ian van Dahl en de eventuele overige kosten om een optreden van Ian van Dahl mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ian van Dahl.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ian van Dahl. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Ian van Dahl checken, een gratis optie plaatsen op Ian van Dahl en de boeking(en) van Ian van Dahl voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Ian van Dahl, BOEKINGSBUREAU Ian van Dahl, BOEKINGSBURO Ian van Dahl, ENTERTAINMENTBUREAU Ian van Dahl, ENTERTAINMENTBURO Ian van Dahl, ARTIESTENBUREAU Ian van Dahl, BOEKINGSKANTOOR Ian van Dahl, IMPRESARIAAT Ian van Dahl, MUZIEKBURO Ian van Dahl, MUZIEKBUREAU Ian van Dahl, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Ian van Dahl, ARTIESTENBOEKINGSBURO Ian van Dahl, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Ian van Dahl.

 

Offerte Ian van Dahl aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag