The Trammps

Eigenschappen The Trammps boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Exclusief

The Trammps boeken?

The Trammps boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van The Trammps.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van The Trammps.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van The Trammps ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van The Trammps plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van The Trammps

Extra informatie The Trammps

Biografie The Trammps
Deze USA discoformatie toert al vanaf eind jaren zeventig met veel succes door Nederland, België en de USA. Enkele uitstapjes brachten hen in het Verre Oosten. De naam The Trammps, hetgeen afstamt van zwerver, is daarom nog niet zo vreemd gekozen.

Dat The Trammps een goede binding met Europa hebben, is duidelijk. Het retourtje USA-Europa wordt zo frequent gevlogen, dat het lijkt alsof zij in Europa zijn blijven wonen.

Van oorsprong waren The Trammps een complete muziekgroep met muziekinstrumenten als gitaar, keyboard, drums e.d. met daarbij de nodige zang. Door hun relatief kleine bezetting zijn zij gemakkelijker op diverse kleine en grote podia te plaatsen.

De discoacts duren in het algemeen 30 minuten. Live optredens met orkest ongeveer 45 minuten. Veelal loopt een en ander uit door de spontaniteit van het publiek. De orkesten kunnen tevens hun eigen repertoire ten gehore brengen zodat een avondvullend programma ontstaat.

Wie kent nu nog niet de bekende hits zoals:

– Disco Inferno

– Are You Ready

– Shout

– Where Were You When The Lights Went Out In New York City

– Hooked For Life

– Love Epidemic

– Save A Place

– That’s Where The Happy People Go

– Twenty Five Miles

– Zing, Went The Strings Of My Heart

– Sixty Minute Man

– Move

Tijdens hun show brengen zij een compilatie van deze maar ook andere nummers ten gehore.

The Trammps anno 2004 bestaan uit:

– Harold “Doc” Wade (Keyboard en vocal)

– Stanley Wade (Vocal)

– Jimmy Wallace Williams (Leading vocal)

– John Hart (Vocal)

The Trammps boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

The Trammps boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van The Trammps.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van The Trammps, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van The Trammps en de eventuele overige kosten om een optreden van The Trammps mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van The Trammps.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor The Trammps. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van The Trammps checken, een gratis optie plaatsen op The Trammps en de boeking(en) van The Trammps voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT The Trammps, BOEKINGSBUREAU The Trammps, BOEKINGSBURO The Trammps, ENTERTAINMENTBUREAU The Trammps, ENTERTAINMENTBURO The Trammps, ARTIESTENBUREAU The Trammps, BOEKINGSKANTOOR The Trammps, IMPRESARIAAT The Trammps, MUZIEKBURO The Trammps, MUZIEKBUREAU The Trammps, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU The Trammps, ARTIESTENBOEKINGSBURO The Trammps, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR The Trammps.

 

Offerte The Trammps aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag