Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Henk-Jan Geel boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Henk-Jan Geel boeken?

Henk-Jan Geel boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Henk-Jan Geel.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Henk-Jan Geel.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Henk-Jan Geel ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Henk-Jan Geel plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Henk-Jan Geel

Motiverende spreker met passie voor expedities in Arctisch gebied
Arctische expedities. Om warm van te worden. Henk-Jan neemt je mee naar zijn passie. Expedities in Arctisch gebied. Aan de hand van zijn avonturen bij -25 Celcius krijg je oog voor de inzichten die hij heeft ontwikkeld. De parallellen met een warme kantooromgeving zijn makkelijk te trekken.Wat ooit begon als een klein idee is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse Arctische expedities. Project Inland Ice. De succesvolle oversteek van de Groenlandse ijskap. Een expeditie is niet zomaar een tocht. Het is een project, soms van meerdere jaren. Van een minutieuze voorbereiding tot aan het bijsturen in de kou.Henk-Jan vertelt openlijk over zijn grootste tegenslagen, managementfouten en doodsangsten. Vol enthousiasme is hij over de resultaten die het hele team neerzet en de ambitie voor de toekomst. Stap voor stap, dag na dag. Op weg naar succes.

Henk-Jan Geel boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Henk-Jan Geel.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Henk-Jan Geel, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Henk-Jan Geel en de eventuele overige kosten om een optreden van Henk-Jan Geel mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Henk-Jan Geel.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Henk-Jan Geel. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Henk-Jan Geel checken, een gratis optie plaatsen op Henk-Jan Geel en de boeking(en) van Henk-Jan Geel voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Henk-Jan Geel, BOEKINGSBUREAU Henk-Jan Geel, BOEKINGSBURO Henk-Jan Geel, ENTERTAINMENTBUREAU Henk-Jan Geel, ENTERTAINMENTBURO Henk-Jan Geel, ARTIESTENBUREAU Henk-Jan Geel, BOEKINGSKANTOOR Henk-Jan Geel, IMPRESARIAAT Henk-Jan Geel, MUZIEKBURO Henk-Jan Geel, MUZIEKBUREAU Henk-Jan Geel, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Henk-Jan Geel, ARTIESTENBOEKINGSBURO Henk-Jan Geel, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Henk-Jan Geel.

 

Offerte Henk-Jan Geel aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag