Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Hélène Oosterhuis boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Hélène Oosterhuis boeken?

Hélène Oosterhuis boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Hélène Oosterhuis.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Hélène Oosterhuis.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Hélène Oosterhuis ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Hélène Oosterhuis plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Hélène Oosterhuis

Auteur, ondernemer, trainer en spreker op het gebied van persoonlijk leiderschap.
Als jij succesvol jezelf bent dan haal je meer uit jezelf en de mensen om je heen. Dé sleutel tot een krachtig, succesvol en authentiek bestaan. Alleen succesvol jezelf zijn, is soms een uitdaging zeker in relatie met anderen. Hoe ga je om met veranderingen? Je doet iets wat je niet wilt of je wilt iets en je doet het niet. Hélène geeft je de sleutel gebaseerd op neuropyschologie, gedragswetenschap, eeuwenoude wijsheden en persoonlijke ervaringen. De interactieve en innovatieve lezing is met kennis, humor en openheid. Wil je ook de sleutel?Hélène is een verfrissende spreker, zonder powerpoint en langdradig taalgebruik weet ze haar publiek te boeien. Ze neemt het publiek met een koffer mee in de wereld van succesvol jezelf zijn. Een lezing met een vleugje cabaret, veel interactie, kennis en gevoel. Zij is auteur van het boek Ken je mij? Hélène is ook oprichter en voorzitter van de Stichting Another Way. Een stichting die zich inzet voor vrouwen met een sociaaleconomische achterstand, powervrouwen in een dip.Na 20 succesvolle jaren in de financiële dienstverlening gooide Hélène Oosterhuis het roer om. Van een topinkomen ging zij naar nul, om weer opnieuw te ontdekken waar ze energie van kreeg. Stapje voor stapje onderging zij de transformatie van denken naar voelen. Zij ging van controle houden over haar gevoel tot voelen wat haar controleert. Ze heeft de afgelopen jaren onderzoek gedaan naar beïnvloeden van je mind en de kracht van emoties. Zij is een veelgevraagd spreker op het gebied van persoonlijk leiderschap, mindset en gedragsverandering.Hélène is gekozen uit 100 sprekers als Keynote spreker bij MPI Nederland op het Content event.

Hélène Oosterhuis boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Hélène Oosterhuis.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Hélène Oosterhuis, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Hélène Oosterhuis en de eventuele overige kosten om een optreden van Hélène Oosterhuis mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Hélène Oosterhuis.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Hélène Oosterhuis. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Hélène Oosterhuis checken, een gratis optie plaatsen op Hélène Oosterhuis en de boeking(en) van Hélène Oosterhuis voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Hélène Oosterhuis, BOEKINGSBUREAU Hélène Oosterhuis, BOEKINGSBURO Hélène Oosterhuis, ENTERTAINMENTBUREAU Hélène Oosterhuis, ENTERTAINMENTBURO Hélène Oosterhuis, ARTIESTENBUREAU Hélène Oosterhuis, BOEKINGSKANTOOR Hélène Oosterhuis, IMPRESARIAAT Hélène Oosterhuis, MUZIEKBURO Hélène Oosterhuis, MUZIEKBUREAU Hélène Oosterhuis, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Hélène Oosterhuis, ARTIESTENBOEKINGSBURO Hélène Oosterhuis, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Hélène Oosterhuis.

Offerte Hélène Oosterhuis aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag