Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Dominique Weesie boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Dominique Weesie boeken?

Dominique Weesie boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dominique Weesie.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dominique Weesie.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dominique Weesie ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dominique Weesie plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Dominique Weesie

Mediapionier met een missie

Dominique Weesie richtte in 2003 de site GeenStijl op. Aanvankelijk als hobby project, naast zijn werkzaamheden als verslaggever bij Dagblad de Telegraaf waar hij 12,5 jaar op de Haagse redactie en de nieuwsdienst werkte. Hij was daar ondermeer verantwoordelijk voor het laten sneuvelen van het rekeningrijden van toenmalig minister Netelenbos. Ook spoorde hij Alexia en Alicia op, de buitenechtelijke dochters van Prins Bernhard, in Parijs en San Francisco. Hij versloeg voor de krant zowel de Van Gogh als  Fortuyn moorden. Tien jaar lang stond hij met zijn neus op alle grote rampen en  sportevenementen.

In 2006 maakte Dominique de overstap naar GeenStijl. Kort daarop nam TMG een aandeel van 40% in NewsMedia. In 2008 werd dit uitgebreid naar 100%. Als algemeen directeur van NewsMedia B.V. bouwde Dominique GeenStijl verder uit, zorgde voor een financieel gezonde exploitatie en lanceerde nieuwe sites als Dumpert.nl en Spitsnieuws.nl. In 2006 startte hij de TV tak van GeenStijl. Een pionier in internet TV waar actuele hoogwaardige content wordt geproduceerd speciaal voor internet.

De TV activiteiten van NewsMedia werden in 2008 uitgebreid naar broadcasting in samenwerking met de zenders Talpa en Veronica. In de zomer van 2008 was er een dagelijkse serie over het EK-voetbal vanuit Oostenrijk en Zwitserland. Eind 2008 maakte GeenStijl TV een serie programma’s bij Veronica vanuit Kamp Holland in Uruzgan. Apotheose was een live uitzending op oudjaarsavond vanuit Uruzgan, die met slechts 4 mensen tot stand kwam. Rutger en zijn team in Uruzgan en Dominique als regisseur in Amsterdam.

In mei 2009 legde Dominique zijn taken bij NewsMedia neer en trad hij uit dienst bij de BV om zich volledig te kunnen toeleggen op het voorzitterschap van PowNed. Na het verkrijgen van de erkenning zal hij samen met medebestuurslid Marianne Zwagerman de directie gaan vormen, gecombineerd met zijn rol als voorzitter.

Dominique wordt door vriend en vijand gezien als pionier die met GeenStijl de journalistiek voor eens en voor altijd veranderde. Zijn volgende missie is om met PowNed Hilversum te gaan vernieuwen, hetgeen hard nodig is daar RTV op steeds meer concurrentie kan rekenen van bijvoorbeeld internet en mobiel.

Dominique is inzetbaar als spreker voor o.a. Lezingen en presentaties.

Dominique Weesie boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Dominique Weesie.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Dominique Weesie, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Dominique Weesie en de eventuele overige kosten om een optreden van Dominique Weesie mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Dominique Weesie.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Dominique Weesie. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Dominique Weesie checken, een gratis optie plaatsen op Dominique Weesie en de boeking(en) van Dominique Weesie voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Dominique Weesie, BOEKINGSBUREAU Dominique Weesie, BOEKINGSBURO Dominique Weesie, ENTERTAINMENTBUREAU Dominique Weesie, ENTERTAINMENTBURO Dominique Weesie, ARTIESTENBUREAU Dominique Weesie, BOEKINGSKANTOOR Dominique Weesie, IMPRESARIAAT Dominique Weesie, MUZIEKBURO Dominique Weesie, MUZIEKBUREAU Dominique Weesie, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Dominique Weesie, ARTIESTENBOEKINGSBURO Dominique Weesie, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Dominique Weesie.

 

Offerte Dominique Weesie aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag