Hans Laroes boeken

Eigenschappen Hans Laroes boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Hans Laroes boeken?

Hans Laroes boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Hans Laroes.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Hans Laroes.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Hans Laroes ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Hans Laroes plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Hans Laroes

Hans Laroes speelde een belangrijke rol in de nieuwsvoorziening bij diverse gebeurtenissen, eerst als chef redactie en later als (adjunct-)hoofdredacteur bij het NOS-Journaal. Dankzij zijn tientallen jaren ervaring als vooraanstaand journalist heeft hij een unieke kijk op het huidige medialandschap.

Na verschillende functies, waaronder chef nieuwsdienst bij het Utrechts Nieuwsblad, kwam hij in 1988 bij het NOS-Journaal terecht, waar hij zichzelf verder ontwikkelde en het grootste deel van zijn carrière doorbracht. Naast zijn werk bij de NOS was Laroes actief als president News Assembly EBU, lid Operational Board Eurovision/EBU, voorzitter Raad voor de Journalistiek en leider Taskforce EBU Value to Society.

Als spreker op congressen en seminars, legt Laroes uit dat ieder vakgebied en iedere samenleving momenten kennen waarop grote veranderingen plaatsvinden. De vraag is niet alleen of we deze momenten zien aankomen, maar ook of we ze kunnen duiden en vertalen naar praktisch handelen. Bedrijven en organisaties die Laroes inhuren voor een lezing, weten dat ze een ervaren spreker hebben die hen kan inspireren en boeien.

Laroes benadert nieuwe ontwikkelingen en innovaties niet vanuit een negatief of waarschuwend perspectief, maar vanuit een handelingsperspectief. Hij biedt concrete voorbeelden en denkt mee met de opdrachtgever om de lezing toe te spitsen op specifieke uitdagingen waar de organisatie mee te maken heeft. Laroes spreekt zowel in het Engels als in het Nederlands en is een bekende journalist die zijn publiek weet te boeien met zijn scherpe geest en nuchtere blik op uitdagende en constructieve vraagstukken.


Hans Laroes
boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Hans Laroes, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Hans Laroes.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Hans Laroes. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Hans Laroes aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag