Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Albert Boswijk boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Albert Boswijk boeken?

Albert Boswijk boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Albert Boswijk.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Albert Boswijk.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Albert Boswijk ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Albert Boswijk plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Albert Boswijk

Inspirerend spreker over betekenisvolle verandering “Zaken doen in een nieuwe tijdsgeest, de economie van experiences.”Albert Boswijk maakt de structurele economische en maatschappelijke veranderingen inzichtelijk. Wat zijn de belangrijkste drijfveren tot verandering en hoe kunnen we die begrijpen vanuit een economisch, sociologisch, psychologisch, technologisch en filosofisch perspectief? Wat betekent dit voor de manier waarop u zaken gaat doen in de nabije toekomst? Bent u daar klaar voor? Bent u alert om de eerste tekenen van verandering waar te nemen en om te zetten naar uw organisatie? Is de waarde die u nu biedt voldoende om uw klanten te behouden? Bent u in staat uw klanten langdurig te raken en te binden? Hoe kunnen we blijvende waarde creëren waar mensen om blijven vragen, zowel naar markten, klanten als onze medewerkers toe?Laat u inspireren door de inzichten uit de economie van experiences. Blijf uw concurrentie voor door op de hoogte te blijven van de opkomst zijnde veranderingen, en wat u kunt doen om hier tijdig op in te spelen?Albert Boswijk is een internationaal veel gevraagde spreker, organisatie adviseur en oprichter van het European Centre for the Experience and Transformation Economy Economy. Hij publiceerde samen met Ed Peelen het boek ‘Een nieuwe kijk op de Experience Economie’ (Pearson, 2005) en de ‘Economie van Experiences’ (Boswijk, Peelen, Olthof; Pearson, 2012) en leverde  verschillende bijdragen aan het ‘Handbook for the Experience Economy’ (Sundbo, Sorensen; RUC, 2013).Naast de experience economie houdt Albert zich bezig met de diepgaande veranderingsprocessen in organisaties  en is een graag geziene coach van top management. Zijn ervaring strekt zich uit tot de grotere bedrijven in Nederland en Europa zoals Philips, Heineken, BP, Koninklijke Ten Cate, Tui, Johnson Controls, Transavia, Microsoft, Leaseplan, Atradius, het Concertgebouw en de Amsterdam Economic Board.Albert is tevens gastdocent aan Roskilde University Centre, Universiteit van Aalborg, Universiteit van Urbino en TEDx spreker.

Albert Boswijk boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Albert Boswijk.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Albert Boswijk, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Albert Boswijk en de eventuele overige kosten om een optreden van Albert Boswijk mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Albert Boswijk.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Albert Boswijk. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Albert Boswijk checken, een gratis optie plaatsen op Albert Boswijk en de boeking(en) van Albert Boswijk voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Albert Boswijk, BOEKINGSBUREAU Albert Boswijk, BOEKINGSBURO Albert Boswijk, ENTERTAINMENTBUREAU Albert Boswijk, ENTERTAINMENTBURO Albert Boswijk, ARTIESTENBUREAU Albert Boswijk, BOEKINGSKANTOOR Albert Boswijk, IMPRESARIAAT Albert Boswijk, MUZIEKBURO Albert Boswijk, MUZIEKBUREAU Albert Boswijk, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Albert Boswijk, ARTIESTENBOEKINGSBURO Albert Boswijk, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Albert Boswijk.

Offerte Albert Boswijk aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag