Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Aljan de Boer boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Aljan de Boer boeken?

Aljan de Boer boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Aljan de Boer.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Aljan de Boer.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Aljan de Boer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Aljan de Boer plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Aljan de Boer

Marketing & Branding Aljan geeft inzicht in de wereld van morgen. Wanneer u zich afvraagt wat de 21e eeuw gaat brengen en hoe u daar als organisatie op in kunt spelen moet u bij Aljan de Boer zijn.

Aljan de Boer (1985, en dus Millenial) is een zeer talentvolle spreker op het gebied van Marketing en Branding. Hij is een creatieve en inspirerende persoonlijkheid die de grenzen op zoekt van bestaande en nieuwe business modellen. Met een berg aan praktijkvoorbeelden weet Aljan te inspireren. Met cijfers en theorieën weet hij zijn boodschap te onderbouwen. Zijn bevlogenheid werkt motiverend en geeft energie om proactief de toekomst te bepalen.

Aljan werkt provocerend, maar op een positieve en humoristische manier. Hij stelt onverwachte vragen en daagt toehoorders uit om alle assumpties van het 20e eeuwse denken te verruilen voor een 21e eeuwse visie. Denkkkaders worden in de war geschopt en opnieuw uitgevonden waar u bij staat.

“Waar we tien jaar geleden afwachtend de ontwikkelingen rondom sociale media aanschouwden, maken veel organisaties nu precies dezelfde fout. De deeleconomie komt er aan en gaat merken, organisaties en overheden in de war schoppen. Organisaties die nu kennis nemen van de deeleconomie, boren ongekende mogelijkheden aan.”

Aljan is het best op zijn plaats bij organisaties die behoefte hebben aan vernieuwing of verandering, maar waar de kennis, structuren en mechanismen ontbreken om dit zelf in gang te zetten. Aljan is brandstof voor innovatie en vooruitgang. Aljan schreef dit jaar het PIM Marketing Trendrapport en geeft inzicht in de mogelijkheden die de deeleconomie biedt.

Aljan de Boer boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Aljan de Boer.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Aljan de Boer, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Aljan de Boer en de eventuele overige kosten om een optreden van Aljan de Boer mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Aljan de Boer.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Aljan de Boer. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Aljan de Boer checken, een gratis optie plaatsen op Aljan de Boer en de boeking(en) van Aljan de Boer voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Aljan de Boer, BOEKINGSBUREAU Aljan de Boer, BOEKINGSBURO Aljan de Boer, ENTERTAINMENTBUREAU Aljan de Boer, ENTERTAINMENTBURO Aljan de Boer, ARTIESTENBUREAU Aljan de Boer, BOEKINGSKANTOOR Aljan de Boer, IMPRESARIAAT Aljan de Boer, MUZIEKBURO Aljan de Boer, MUZIEKBUREAU Aljan de Boer, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Aljan de Boer, ARTIESTENBOEKINGSBURO Aljan de Boer, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Aljan de Boer.

 

Offerte Aljan de Boer aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag