Gerard Cox

Eigenschappen Gerard Cox boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Op aanvraag

Gerard Cox boeken?

Gerard Cox boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Gerard Cox.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Gerard Cox.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Gerard Cox ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Gerard Cox plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Gerard Cox

Extra informatie Gerard Cox

Biografie Gerard Cox
Gerard Cox is een artistieke duizendpoot. Hij is zanger, in zijn inmiddels meer dan 40-jarig artiestenbestaan heeft hij 13 lp’s uitgebracht, de muziek van films en musicals waarin hij heeft opgetreden nog niet meegeteld. Hij scoorde diverse hits in de top 40. Van zijn hit ”t Is weer voorbij die mooie zomer’ werden 155.000 exemplaren verkocht. Dit nummer stond 26 weken in de top 40.

In oktober 1998 zag zijn 15e cd het levenslicht, getiteld “Andere Noten”. Op deze cd zingt Gerard o.a. duetten met Paul de Leeuw en Joke Bruijs.

Over zijn laatste CD ‘Wat je zingt dat ben je zelf’, waarop hij begeleid wordt door Eric van der Wurff op piano, waren zèlfs de heren en dames recensenten laaiend enthousiast!

Tevens is hij acteur. Hij speelde de hoofdrol in de Nederlandse versie van de Broadway musical ‘Promises, Promises’, en tevens in de originele Nederlandse musical ‘Fien’. Hij was te zien in ‘Hoofdstuk Twee’ (Chapter Two) van Neil Simon en in ‘Gekke Mensen’ (Absurd person singular) van Alan Ayckbourn, stukken die hij ook vertaalde. Dat brengt ons bij de volgende kant van zijn veelzijdigheid…

Hij schrijft boeken en toneelstukken. Hij schreef niet alleen het merendeel van de liedjes en sketches van de vele revues waarin hij onder andere speelde met Jasperina de Jong, Frans Halsema en Rogier van Otterloo, maar ook vele succesvolle boeken zoals ‘Jongen, rook jij wel genoeg?’ en ‘3-0 achter, niets aan de hand’. In november 1992 verscheen zijn laatste ‘brievenboek: ‘Poste Restante’. Tevens schreef hij het scenario van de misdaadfilm ‘De Zwarte Ruiter’. Voor toneel vertaalde hij ook ‘One for the Road’ (Stennis met Dennis) van Willy Russell. En voor televisie bewerkte hij de serie ‘De Fabriek’.

Als acteur verscheen hij in de films ‘Het Debuut’ en ‘Lieve Jongens’. Nouchka van Brakel en Gerard hebben vorig jaar – 25 jaar na Het Debuut – hun succesvolle samenwerking opnieuw opgevat. Hij speelde de hoofdrol in haar laatste film ‘De Vriendschap’.

Verder speelde Gerard de hoofdrol in de Nederlandse comedyserie ‘Vreemde Praktijken’, een serie die zijn vervolg kreeg in ‘Toen was geluk heel gewoon’. Gerard schrijft samen met Sjoerd Pleijsier de scripts zelf. Het is de triomf van de gezelligheid, waaraan de kijkers meer dan ooit behoefte blijken te hebben. De serie won in 1999 een Academy Award èn de Televizierring!

Het laatste punt van zijn veelzijdigheid dat wij aanhalen is zijn presentatiewerk. Hij heeft onder andere inmiddels al meer dan 250 Zondagochtendconcerten in de Rotterdamse Doelen gepresenteerd.

Gerard Cox boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Gerard Cox boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Gerard Cox.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Gerard Cox, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Gerard Cox en de eventuele overige kosten om een optreden van Gerard Cox mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Gerard Cox.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Gerard Cox. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Gerard Cox checken, een gratis optie plaatsen op Gerard Cox en de boeking(en) van Gerard Cox voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Gerard Cox, BOEKINGSBUREAU Gerard Cox, BOEKINGSBURO Gerard Cox, ENTERTAINMENTBUREAU Gerard Cox, ENTERTAINMENTBURO Gerard Cox, ARTIESTENBUREAU Gerard Cox, BOEKINGSKANTOOR Gerard Cox, IMPRESARIAAT Gerard Cox, MUZIEKBURO Gerard Cox, MUZIEKBUREAU Gerard Cox, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Gerard Cox, ARTIESTENBOEKINGSBURO Gerard Cox, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Gerard Cox.

 

Offerte Gerard Cox aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag