Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Generaal b.d. Arie Vermeij boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Generaal b.d. Arie Vermeij boeken?

Generaal b.d. Arie Vermeij boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Generaal b.d. Arie Vermeij.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Generaal b.d. Arie Vermeij.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Generaal b.d. Arie Vermeij ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Generaal b.d. Arie Vermeij plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Generaal b.d. Arie Vermeij

Voormalig adviseur van NAVO topfunctionarissen voor IS, Rusland/Oekraïne en de Noordpool
Generaal b.d. Arie Vermeij werkte 39 jaar voor Defensie in 50 verschillende landen. Hij presenteert daardoor op boeiende en interactieve wijze zijn op persoonlijke ervaringen en feiten gebaseerde soms tegendraadse mening. Daarbij gaat hij in op belangrijke ontwikkelingen in de wereld. Naar keuze Rusland en Oekraïne, Islamitisch Kalifaat(IS) of de ontwikkelingen in “The High North” op wat langere termijn, waarbij vooral China en Rusland een bedenkelijke rol spelen, hetgeen op termijn tot een conflict kan leiden. Ook leiderschap is één van zijn boeiende thema’s.Hij gaf leiding aan diverse Defensieonderdelen en missies in Libanon, Bosnië en Afghanistan, waarbij wederopbouw en terrorismebestrijding belangrijk waren. Bovendien voerde hij vele korte missies uit naar Irak en andere landen in het Midden-Oosten, diverse Afrikaanse landen, Rusland en Oekraïne. Op grond daarvan publiceerde hij hierover en verzorgde hij al vele boeiende lezingen, waarbij hij vaak de beperkte en eenzijdige mediaberichtgeving aan de kaak stelt en verdiept. Op boeiende en interactieve wijze, afgestemd op de wensen van zijn publiek, gaat Arie Vermeij in op ontwikkelingen in Rusland/Oekraïne, IS, wederopbouw van een land en terrorismebestrijding, en ontwikkelingen op de Noordpool. Ook wil hij zijn grote en diverse ervaring op het gebied van leiderschap met u delen. 

Generaal b.d. Arie Vermeij boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Generaal b.d. Arie Vermeij.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Generaal b.d. Arie Vermeij, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Generaal b.d. Arie Vermeij en de eventuele overige kosten om een optreden van Generaal b.d. Arie Vermeij mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Generaal b.d. Arie Vermeij.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Generaal b.d. Arie Vermeij. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Generaal b.d. Arie Vermeij checken, een gratis optie plaatsen op Generaal b.d. Arie Vermeij en de boeking(en) van Generaal b.d. Arie Vermeij voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Generaal b.d. Arie Vermeij, BOEKINGSBUREAU Generaal b.d. Arie Vermeij, BOEKINGSBURO Generaal b.d. Arie Vermeij, ENTERTAINMENTBUREAU Generaal b.d. Arie Vermeij, ENTERTAINMENTBURO Generaal b.d. Arie Vermeij, ARTIESTENBUREAU Generaal b.d. Arie Vermeij, BOEKINGSKANTOOR Generaal b.d. Arie Vermeij, IMPRESARIAAT Generaal b.d. Arie Vermeij, MUZIEKBURO Generaal b.d. Arie Vermeij, MUZIEKBUREAU Generaal b.d. Arie Vermeij, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Generaal b.d. Arie Vermeij, ARTIESTENBOEKINGSBURO Generaal b.d. Arie Vermeij, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Generaal b.d. Arie Vermeij.

 

Offerte Generaal b.d. Arie Vermeij aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag