Plaatshouder

Eigenschappen prof. dr. René Smits boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

prof. dr. René Smits boeken?

prof. dr. René Smits boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van prof. dr. René Smits.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van prof. dr. René Smits.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van prof. dr. René Smits ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van prof. dr. René Smits plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie prof. dr. René Smits

Europa | Europese Unie | Europese bankenunie | Toezicht op banken

Professor dr. René Smits is deeltijdhoogleraar aan de Universiteit van Amsterdam en consultant. Het recht van de Economische en Monetaire Unie (EMU) is sinds 2000 zijn leeropdracht in Amsterdam. Als consultant geeft René Smits juridisch en strategisch advies over de EMU en over de regulering van de financiële sector in Europa en het toezicht op de banken. Hij is plaatsvervangend lid van de Administrative Board of Review, die toezichtsbesluiten van de Europese Centrale Bank toetst en als assessor (medebeslisser in besluiten over inbreuken en fusies) verbonden aan de Belgische Mededingingsautoriteit.René Smits is jarenlang werkzaam geweest bij De Nederlandsche Bank (DNB, 1978-2001) en bij de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa) en de Autoriteit Consument Markt (ACM), de rechtsopvolgster van de NMa. Smits was bij de centrale bank onder meer werkzaam in het toezicht op het bankwezen. Hij was er twaalf jaar juridisch adviseur van de directie (general counsel) en hoofd van de Afdeling Juridische Zaken. In die hoedanigheid was hij onder meer betrokken bij de totstandkoming van EU-regels voor het bankentoezicht en de voorbereiding van de EMU. Bij DNB was René Smits tevens lid van het Juridisch Comité van het Europees Stelsel van Centrale Banken (LEGCO). Bij de NMa was René Smits directeur van de Juridische Dienst en nadien juridisch raadadviseur. Van 1 april 2013 tot 1 maart 2014 was hij strategisch adviseur bij de Afdeling Juridische Zaken van de ACM. Bij de NMa (ACM) werkte hij onder meer aan het boetebeleid, de handhaving van het mededingingsrecht door private partijen en de samenhang tussen mededinging en duurzaamheid. Ook was hij als compliance officer verantwoordelijk voor de integriteitshandhaving bij de toezichthouder.René Smits is gasthoogleraar aan het Centre for Commercial Law Studies van Queen Mary, University of London en lid van het Committee on International Monetary Law van de International Law Association. Hij heeft tal van publicaties op zijn naam staan over het Europese monetaire recht, het toezicht op het bankwezen en de institutionele vormgeving van het Europese Stelsel van Centrale Banken. Zijn proefschrift ‘The European Central Bank – Institutional Aspects’ was het eerste handboek over de ECB vanuit juridisch perspectief. René Smits heeft sociologie en rechten gestudeerd aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Zijn belangstelling voor interreligieuze en interculturele dialoog komt onder meer tot uiting in een publicatie uit 2012 over islamitisch bankieren en de invloed van religie op het recht ‘Islamic finance and the influence of religion on the law’.

prof. dr. René Smits boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van prof. dr. René Smits.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van prof. dr. René Smits, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van prof. dr. René Smits en de eventuele overige kosten om een optreden van prof. dr. René Smits mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van prof. dr. René Smits.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor prof. dr. René Smits. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van prof. dr. René Smits checken, een gratis optie plaatsen op prof. dr. René Smits en de boeking(en) van prof. dr. René Smits voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT prof. dr. René Smits, BOEKINGSBUREAU prof. dr. René Smits, BOEKINGSBURO prof. dr. René Smits, ENTERTAINMENTBUREAU prof. dr. René Smits, ENTERTAINMENTBURO prof. dr. René Smits, ARTIESTENBUREAU prof. dr. René Smits, BOEKINGSKANTOOR prof. dr. René Smits, IMPRESARIAAT prof. dr. René Smits, MUZIEKBURO prof. dr. René Smits, MUZIEKBUREAU prof. dr. René Smits, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU prof. dr. René Smits, ARTIESTENBOEKINGSBURO prof. dr. René Smits, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR prof. dr. René Smits.

 

Offerte prof. dr. René Smits aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag