Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Eric Mijnster boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Eric Mijnster boeken?

drs. Eric Mijnster boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Eric Mijnster.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Eric Mijnster.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Eric Mijnster ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Eric Mijnster plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Eric Mijnster

Full-time blogger die laat zien dat het onmenselijke menselijk is
Het onmenselijke is menselijk. Dat bewees full-time blogger Eric Mijnster afgelopen zomer door la Route des Grandes Alpes in één rit af te leggen. La Route des Grandes Alpes is een 650 kilometer lange weg van het Meer van Genève naar de Middellandse Zee over 14 bergtoppen die Eric non-stop – zonder te slapen – in 35 uur en 40 minuten fietste. “Alles kan,” zei hij na afloop zonder blikken of blozen.De bewegingswetenschapper die Eric begeleidde in aanloop naar de monstertocht durfde er zijn geld niet op in te zetten. De blogger heeft namelijk niet de bouw om makkelijk bergop te fietsen. Ook zijn vader en vrienden, die tijdens de rit in de volgwagens zaten, dachten geregeld dat het einde nabij was. Met name toen Eric om half vier in de nacht op top van de Col du Galibier aankwam. Het was -10 en de wind ijzig. Onderkoeld zwalkte hij naar boven. Dat de jongeman daar verder reed, wordt een wonder genoemd.Geen grens ligt te ver. Dat is de boodschap. Met eigen verhalen, foto’s en video’s neemt Eric het publiek mee in zijn wereld, om ‘m vervolgens te projecteren op de doelstellingen van de zaal. Hoe kan jij bovenmenselijk presteren? 

drs. Eric Mijnster boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Eric Mijnster.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Eric Mijnster, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Eric Mijnster en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Eric Mijnster mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Eric Mijnster.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Eric Mijnster. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Eric Mijnster checken, een gratis optie plaatsen op drs. Eric Mijnster en de boeking(en) van drs. Eric Mijnster voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Eric Mijnster, BOEKINGSBUREAU drs. Eric Mijnster, BOEKINGSBURO drs. Eric Mijnster, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Eric Mijnster, ENTERTAINMENTBURO drs. Eric Mijnster, ARTIESTENBUREAU drs. Eric Mijnster, BOEKINGSKANTOOR drs. Eric Mijnster, IMPRESARIAAT drs. Eric Mijnster, MUZIEKBURO drs. Eric Mijnster, MUZIEKBUREAU drs. Eric Mijnster, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Eric Mijnster, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Eric Mijnster, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Eric Mijnster.

 

Offerte drs. Eric Mijnster aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag