Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Alexander Heldring boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Alexander Heldring boeken?

dr. Alexander Heldring boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Alexander Heldring.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Alexander Heldring.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Alexander Heldring ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Alexander Heldring plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Alexander Heldring

Voormalig ambassadeur van Nederland

Voormalig ambassadeur van Nederland, dr. Alexander Heldring, was geaccrediteerd in Ghana, Togo en Benin vanaf september 1997 tot en met september 2002.

Hij werd geboren in Amsterdam op 13 december 1939 en in 1967 studeerde hij af in Internationaal Publiekrecht aan de Universiteit Leiden. Hij trad in de Nederland buitenlandse dienst in 1969 en diende in landen als Polen, België (NAVO), USA (Washington DC), Tsjechoslowakije, Suriname en Zwitserland (VN Genève). In 1970 en 1971 was hij verantwoordelijk voor de sectie op de Nederlandse ambassade in Warschau die de Israëlische belangen in Polen (1967-1985) behartigde.

Alexander Heldring was gevolmachtigd minister/plaatsvervangend chef van de Nederlandse ambassade in Tokio (1994-1997) en daarvoor was hij ambassadeur in Burkina Faso en Niger. Zijn andere Afrikaanse ervaringen zijn onder meer Ethiopië en Zambia.

Heldring nam afscheid van de Nederlandse buitenlandse dienst op 1 juni 2003. Op 25 november 2010 promoveerde hij tot Doctor in de Letteren aan de Rijksuniversiteit Groningen op het proefschrift Het Saramacca project, een plan van joodse kolonisatie in Suriname 1946-1956. Uitg. Verloren Hilversum 2011.

Hij is ook de auteur van The International Federation of Resistance Movements, Interdoc The Hague, 1968 en hij werkt momenteel aan een boek over Joden in Polen, de Israëlische belangenbehartiging door de Nederlandse ambassade in Warschau 1967 tot 1974.

Heldring heeft de volgende onderscheidingen:

• Officier dans l’Ordre national du Burkina Faso

• Order of the Sacred Treasure, Gold and Silver Star, Japan

• Order of the Grand Medal of the Republic of Ghana, Honorary Division

• Paul Harris Fellow, Rotary International.

dr. Alexander Heldring boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Alexander Heldring.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Alexander Heldring, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Alexander Heldring en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Alexander Heldring mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Alexander Heldring.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Alexander Heldring. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Alexander Heldring checken, een gratis optie plaatsen op dr. Alexander Heldring en de boeking(en) van dr. Alexander Heldring voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Alexander Heldring, BOEKINGSBUREAU dr. Alexander Heldring, BOEKINGSBURO dr. Alexander Heldring, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Alexander Heldring, ENTERTAINMENTBURO dr. Alexander Heldring, ARTIESTENBUREAU dr. Alexander Heldring, BOEKINGSKANTOOR dr. Alexander Heldring, IMPRESARIAAT dr. Alexander Heldring, MUZIEKBURO dr. Alexander Heldring, MUZIEKBUREAU dr. Alexander Heldring, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Alexander Heldring, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Alexander Heldring, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Alexander Heldring.

 

Offerte dr. Alexander Heldring aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag