Froukje

Eigenschappen Froukje boeken

Prijs
Op aanvraag

Froukje boeken?

Froukje boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Froukje.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Froukje.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Froukje ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Froukje plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Froukje

Extra informatie Froukje

Biografie Froukje

Froukje is nog maar 18 jaar als ze zich begin 2020 met haar single ‘Groter Dan Ik’ in één klap profileert als een van de nieuwe beloften van de Nederlandse alternatieve pop.

De single biedt haar dansbare en zelfgeschreven perspectief op de huidige klimaatcrisis gaat viraal op internet en zet haar op de radar van de landelijke media. Daarna gaat het hard met Froukje: haar single ‘Heb Ik Dat Gezegd’ ging viral op TikTok, ze is te gast geweest bij diverse grote talkshows, 3voor12 maakt een indrukwekkend portret over Froukje en ze werd bekroond met een 3FM Talent Award en een ESNS Kickstart Award.

In het najaar staat haar eerste clubtour gepland welke inmiddels al volledig is uitverkocht.

Haar singles Ik Wil Dansen’, ‘Onbezonnen’ en ‘Groter Dan Ik’ raken relevante existentiële thema’s en staan bol van intrigerende zanglijnen, gebracht met een natuurlijke nonchalance maar ook met een scherp talent voor melodie.

Beide singles zijn in korte tijd goed voor honderdduizenden views en elk meer dan miljoenen streams. Het belooft al met al een interessant jaar te worden voor Froukje, die zich voortbeweegt met een aura van authenticiteit en inhoudelijke urgentie dat in een woelig tijdperk even verfrissend als broodnodig aandoet.

Momenteel is Froukje te zien en te horen in een grootschalige campagne van de NS. “De afstand tot mijn doel is zelden hemelsbreed”, zingt Froukje in de nieuwe commercial. Zij maakte speciaal hiervoor het nummer ‘Morgen Is Het Weer Vandaag’, dat gaat over hoe een dag alle kanten op kan gaan. Lees hier het hele artikel op Adformatie.

Froukje is beschikbaar voor (online) akoestische optredens of met volledige live band. Informeer naar de mogelijkheden.

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Froukje aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag