Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Frits Vrijlandt MSc boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Frits Vrijlandt MSc boeken?

Frits Vrijlandt MSc boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Frits Vrijlandt MSc.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Frits Vrijlandt MSc.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Frits Vrijlandt MSc ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Frits Vrijlandt MSc plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Frits Vrijlandt MSc

Topklimmer | inspirator
Expeditieklimmer Frits Vrijlandt beklom overal ter wereld tientallen ijzige toppen. Hij behoort tot de zeer selecte groep alpinisten die de ‘Seven Summits’ heeft bedwongen, de hoogste top van elk van de zeven continenten. Als eerste Nederlander beklom hij op eigen kracht het dak van de wereld, de 8850 meter hoge Mount Everest, vanuit Tibet. Frits Vrijlandt is werkzaam als interimmanager en daarnaast voorzitter van de Internationale Klim- en Bergsport Federatie. “Ervaringen op het ene gebied kan ik rechtstreeks toepassen op het andere. Ik ben ervan overtuigd dat mijn successen het resultaat zijn van mijn gedrevenheid, gedegen voorbereiding, heldere focus en teamwork. Vaardigheden die voor de leidinggevende, maar ook voor de teamspelers van cruciaal belang zijn”, aldus Frits Vrijlandt.“Bij het beklimmen van een berg kunnen ogenschijnlijk onbelangrijke beslissingen onomkeerbare gevolgen hebben. Vooruitdenken is van levensbelang, zowel in de voorbereidende fase als in de uitvoering. Je moet dan op de juiste momenten het maximale uit je mensen naar boven weten te halen.”“Het expeditieklimmen, brengt een mens terug naar de basis van zijn bestaan. Je brengt jezelf doelbewust in een situatie waar je wordt uitgedaagd te overleven. Hoe ga je om met de risico’s die je tegenkomt bij het beleven van je passie; extreme koude, sneeuwstormen, de ijle lucht van de Zone des Doods? En wat drijft iemand om bewust te kiezen voor zo’n riskante onderneming, waarbij succes onzeker is?”Frits is koninklijk onderscheiden (ridder in de Orde van Oranje-Nassau) voor zijn wereldwijde alpine klimprestaties en voor integere manier waarop hij de bergsport beoefent en verspreidt.In 2012 werd Frits Vrijlandt gekozen tot voorzitter van de Internationale Klim- en Bergsport Federatie UIAA, welke is aangesloten bij het Internationaal Olympisch Comité. Hij is een veelgevraagde deskundige voor televisie, radio, tijdschriften en kranten.In zijn lezingen gaat Frits Vrijlandt op inspirerende wijze in op diverse aspecten van klimexpedities, maar ook op zijn persoonlijke beleving van de bergwereld. Aan de hand van imposante beelden en een indrukwekkend verhaal neemt hij de toehoorders mee in de wereld van het expeditieklimmen en de lessen die geleerd kunnen worden. Naast inspiratie en motivatie, kunnen in de lezingen ook andere doelen worden nagestreefd zoals het bevorderen van samenwerking, leiderschap of besluitvorming. Het is mogelijk de lezingen aan te vullen met actieve klim- en adventure workshops.

Frits Vrijlandt MSc boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Frits Vrijlandt MSc.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Frits Vrijlandt MSc, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Frits Vrijlandt MSc en de eventuele overige kosten om een optreden van Frits Vrijlandt MSc mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Frits Vrijlandt MSc.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Frits Vrijlandt MSc. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Frits Vrijlandt MSc checken, een gratis optie plaatsen op Frits Vrijlandt MSc en de boeking(en) van Frits Vrijlandt MSc voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Frits Vrijlandt MSc, BOEKINGSBUREAU Frits Vrijlandt MSc, BOEKINGSBURO Frits Vrijlandt MSc, ENTERTAINMENTBUREAU Frits Vrijlandt MSc, ENTERTAINMENTBURO Frits Vrijlandt MSc, ARTIESTENBUREAU Frits Vrijlandt MSc, BOEKINGSKANTOOR Frits Vrijlandt MSc, IMPRESARIAAT Frits Vrijlandt MSc, MUZIEKBURO Frits Vrijlandt MSc, MUZIEKBUREAU Frits Vrijlandt MSc, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Frits Vrijlandt MSc, ARTIESTENBOEKINGSBURO Frits Vrijlandt MSc, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Frits Vrijlandt MSc.

 

Offerte Frits Vrijlandt MSc aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag