Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Bart Hufen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Bart Hufen boeken?

Bart Hufen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Bart Hufen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Bart Hufen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Bart Hufen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Bart Hufen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Bart Hufen

BrandNewGame

Bart Hufen heeft in Utrecht Technische Bedrijfskunde gestudeerd aan de HTS. Als je hem zou moeten omschrijven dan is het een enthousiaste vent, die geen blad voor de mond neemt en met een flinke dosis humor presenteert!

In 1999 begon hij als Product Manager bij Atari Benelux waar hij drie jaar lang verantwoordelijk was voor de marketing van een groot aantal internationale game labels, waaronder Atari games, Acclaim, Novalogic en Interplay. Na diverse joint promotions met verschillende merken, waaronder een samenwerking met het kledingmerk Diesel en de game Driver 2, is hem gevraagd het marketingteam van Diesel Benelux te versterken waar hij vier en een half jaar lang verantwoordelijk was voor channel marketing, online communicatie en de CRM strategie voor alle Diesel collecties, waaronder Diesel Underwear, Diesel Kids, 55DSL en Diesel Footwear. Vervolgens heeft hij in 2007 de overstap gemaakt naar de reclamebranche in de rol van account manager en merkstrateeg bij full-service reclamebureau Crossmarks te ‘s-Hertogenbosch.

Ter afronding van zijn studie Master of Brand Management heeft hij in 2009 een boek geschreven hoe games kunnen worden gebruikt als marketingmiddel, wat in begin mei 2010 is uitgegeven door Kluwer. Dit boek beschrijft de snelst groeiende industrie van de afgelopen tien jaar en hoe games een bijdrage kunnen leveren aan merkdoelstellingen. Er wordt verder uiteen gezet welke consumenten games spelen, wat voor soort games er zijn en waarom consumenten er gemiddeld vier uur per week mee bezig zijn. Vervolgens wordt een groot aantal cases beschreven en wordt het BrandNew PlayGround model gepresenteerd aan de hand waarvan creatieve (game) concepten kunnen worden ontwikkeld.

Bart Hufen houdt zich bezig met digital Interactive branding en schrijft regelmatig voor Molblog en op zijn eigen weblog, bovendien geeft hij presentaties en gastcolleges op – onder andere – de Hogeschool van Amsterdam. Ook is hij bestuurslid van de online expertgroep van het NIMA.

Ten slotte is hij in 2009 het digitaal interactief branding bureau BrandNewGame gestart, waar hij de rol als interactief merkstrateeg vervult, met een specialisme op het gebied van games.

De visie die BrandNewGame heeft over Digital Interactive Branding is dat internet de toekomstige verbintenis vormt tussen alle digitale entertainment- en communicatiemiddelen. De interfaces die de consument daarvoor gebruikt vormen in sterke mate de context (intensiteit van beleving) van content. Games zijn volgens BrandNewGame het ultieme marketingmiddel in een tijdperk waar consumenten er een totaal andere mediaconsumptie op nahouden.

Bart Hufen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Bart Hufen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Bart Hufen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Bart Hufen en de eventuele overige kosten om een optreden van Bart Hufen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Bart Hufen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Bart Hufen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Bart Hufen checken, een gratis optie plaatsen op Bart Hufen en de boeking(en) van Bart Hufen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Bart Hufen, BOEKINGSBUREAU Bart Hufen, BOEKINGSBURO Bart Hufen, ENTERTAINMENTBUREAU Bart Hufen, ENTERTAINMENTBURO Bart Hufen, ARTIESTENBUREAU Bart Hufen, BOEKINGSKANTOOR Bart Hufen, IMPRESARIAAT Bart Hufen, MUZIEKBURO Bart Hufen, MUZIEKBUREAU Bart Hufen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Bart Hufen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Bart Hufen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Bart Hufen.

 

Offerte Bart Hufen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag