Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Miriam van Reijen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Miriam van Reijen boeken?

dr. Miriam van Reijen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Miriam van Reijen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Miriam van Reijen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Miriam van Reijen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Miriam van Reijen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Miriam van Reijen

Praktische filosofie voor op de werkvloer

Filosofie toepassen in de praktijk van alledag, wat heb je daar nu aan? En vooral, wat heeft uw organisatie hier aan? Het antwoord op deze vraag is kortgezegd: veel!  Zowel managers als medewerkers worden geïnspireerd om nu eens niét volgens de gebaande paden te denken: een creativiteits- en innovatieboost als gevolg. Een lezing van filosoof Miriam van Reijen heeft echter nóg een prettige bijkomstigheid. Door haar uitgesproken en bijzondere levensvisie voorziet zij namelijk zowel leidinggevenden, managers als medewerkers van dusdanige eyeopeners dat zij voortaan zekerder, besluitvaardiger en met meer gedrevenheid ten (werk-)tonele verschijnen.

Een lezing van Miriam van Reijen is een ware must have voor organisaties die constateren dat in deze tijden het doorvoeren van veranderingen onontbeerlijk is. Terwijl de managementguru’s zich richten op de herijking van businessmodellen en het uitvoeren van nieuwe salesstrategieën, focust Miriam juist op de mensen binnen uw organisatie. Want, in deze roerige tijden, zullen de externe veranderingen wel opgepikt en uitgedragen moeten worden door management en personeel. Zij zullen zo bezien innerlijk moeten veranderen om zo het nieuw ingeslagen pad van uw bedrijf of organisatie te volgen.

“Mensen lijden niet door de dingen die hun overkomen, maar door hun gedachten daarover” (Epictetus). Aan de hand van dit citaat en veel alledaagse voorbeelden vertelt Miriam hoe het mogelijk is om te leven zonder angst, stress, onzekerheid  irritaties en teleurstellingen. Zij leert u keuzes te maken zonder nodeloze onzekerheid en gepieker vooraf, en zonder zinloze spijt- en schuldgevoelens achteraf. Want, aldus Miriam, gebruik je denken waar het voor bedoeld is, namelijk het oplossen van problemen in plaats van juist het creëren hiervan. En, voor de leidinggevenden binnen uw organisatie: hoe word je nu van een lijder een leider?

 

Miriam van Reijen (1946) doceerde jarenlang aan verschillende universiteiten en hogescholen. Zij is bestuurslid van de Vereniging Het Spinozahuis en van de Vereniging voor Filosofische Praktijk. Zij schreef o.m. Filosofie en hulpverlening (1984), Filosoferen over emoties (1995), en trad op als redacteur/auteur van het boek Emoties. Van stoïcijnse apatheia tot heftige liefde (2005; 2e dr. 2007). In de reeks Denkers verscheen haar monografie Spinoza – De geest is gewillig, maar het vlees is sterk. In 2010 promoveerde ze op Het Argentijnse gezicht van Spinoza – Passies en politiek.

Momenteel verzorgt zij als hoofddocent een basisopleiding Filosofie in de Praktijk op de ISVW in Leusden.

 

dr. Miriam van Reijen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Miriam van Reijen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Miriam van Reijen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Miriam van Reijen en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Miriam van Reijen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Miriam van Reijen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Miriam van Reijen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Miriam van Reijen checken, een gratis optie plaatsen op dr. Miriam van Reijen en de boeking(en) van dr. Miriam van Reijen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Miriam van Reijen, BOEKINGSBUREAU dr. Miriam van Reijen, BOEKINGSBURO dr. Miriam van Reijen, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Miriam van Reijen, ENTERTAINMENTBURO dr. Miriam van Reijen, ARTIESTENBUREAU dr. Miriam van Reijen, BOEKINGSKANTOOR dr. Miriam van Reijen, IMPRESARIAAT dr. Miriam van Reijen, MUZIEKBURO dr. Miriam van Reijen, MUZIEKBUREAU dr. Miriam van Reijen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Miriam van Reijen, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Miriam van Reijen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Miriam van Reijen.

 

Offerte dr. Miriam van Reijen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag