Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen ing. Michel Baars boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

ing. Michel Baars boeken?

ing. Michel Baars boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van ing. Michel Baars.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van ing. Michel Baars.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van ing. Michel Baars ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van ing. Michel Baars plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie ing. Michel Baars

“Een visie op duurzaamheid? Hoeveel wil je er hebben!”

Positief, pragmatisch, en vooral daadkrachtig. Dat zijn de woorden die Michel Baars kenmerken. Verstrekkende en gedurfde visies, maar wél gestoeld op praktische kennis en expertise. Inspireren van mensen, maar wel met beide benen op de grond.

Michel Baars staat als bedrijfsdirecteur aan het hoofd van het internationaal opererende ingenieursbureau Search. Het ingenieursbureau staat in Nederland vooral bekend om zijn vooruitstrevende rol op het gebied van duurzame ontwikkeling. Het doet onderzoek en levert advies en projectmanagement op de vakgebieden milieu, veiligheid en bouwkwaliteit, adviseert de grote vastgoed en overheidspartijen in Nederland en is een van de slechts drie officieel erkende Cradle to Cradle-adviseurs in Nederland.

Om te bewijzen dat duurzaam ontwikkelen niet alleen een toekomstdroom is, bouwde het ingenieursbureau in 2007 en 2008 voor eigen gebruik twee ultraduurzame kantoren. Kantoren die meer energie leveren dan ze verbruiken, die water en lucht zuiveren en gebruik maken van de nieuwste duurzame technieken. De verzamelde kennis wordt verzameld in duurzaamheidtrainingen, workshops en boeken als ‘De winst van duurzaam bouwen’, waarvan inmiddels meer dan 10.000 exemplaren zijn verkocht.

Vanuit zijn jarenlange ervaring heeft Michel Baars alle bestaande zienswijzen en visies op het gebied van duurzaamheid en bouwen voorbij zien komen en ermee gewerkt. Bovendien kan hij er op een aanstekelijke wijze over vertellen en weet hij de abstracte visies aan de hand van meerdere praktijkvoorbeelden voor ieder begrijpelijk over het voetlicht te brengen.

Ofschoon Michel Baars een veelgevraagd spreker is voor seminars, inspiratiesessies en workshops, besteedt hij een groot deel van zijn tijd aan diverse grote projecten in binnen- en buitenland. Omdat hij ervan overtuigd is, dat goede ideeën en visionaire innovaties zijn oorsprong vinden vanuit kennis en expertise in de dagelijkse praktijk.

Michel Baars studeerde Milieukunde en Technische bedrijfskunde. Al snel na het afronden van de studie, bleken de ondernemerskwaliteiten niet langer te onderdrukken en werd hij bedrijfsdirecteur bij Search. Een relatief jonge club mensen met een no-nonsense mentaliteit en de ambitie om ondernemerschap, professionaliteit en ambitie maximaal te ontwikkelen en benutten. Samen met Anne-Marie Rakhorst maakt hij zich sterk voor duurzame bouw in Nederland.

ing. Michel Baars boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van ing. Michel Baars.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van ing. Michel Baars, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van ing. Michel Baars en de eventuele overige kosten om een optreden van ing. Michel Baars mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van ing. Michel Baars.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor ing. Michel Baars. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van ing. Michel Baars checken, een gratis optie plaatsen op ing. Michel Baars en de boeking(en) van ing. Michel Baars voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT ing. Michel Baars, BOEKINGSBUREAU ing. Michel Baars, BOEKINGSBURO ing. Michel Baars, ENTERTAINMENTBUREAU ing. Michel Baars, ENTERTAINMENTBURO ing. Michel Baars, ARTIESTENBUREAU ing. Michel Baars, BOEKINGSKANTOOR ing. Michel Baars, IMPRESARIAAT ing. Michel Baars, MUZIEKBURO ing. Michel Baars, MUZIEKBUREAU ing. Michel Baars, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU ing. Michel Baars, ARTIESTENBOEKINGSBURO ing. Michel Baars, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR ing. Michel Baars.

 

Offerte ing. Michel Baars aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag