Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Carsten van Weelden boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Carsten van Weelden boeken?

Carsten van Weelden boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Carsten van Weelden.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Carsten van Weelden.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Carsten van Weelden ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Carsten van Weelden plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Carsten van Weelden

Een gouden combinatie van handelsgeest en kennis van mobiliteit

Carsten van Weelden boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Carsten van Weelden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Carsten van Weelden, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Carsten van Weelden en de eventuele overige kosten om een optreden van Carsten van Weelden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Carsten van Weelden.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Carsten van Weelden. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Carsten van Weelden checken, een gratis optie plaatsen op Carsten van Weelden en de boeking(en) van Carsten van Weelden voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Carsten van Weelden, BOEKINGSBUREAU Carsten van Weelden, BOEKINGSBURO Carsten van Weelden, ENTERTAINMENTBUREAU Carsten van Weelden, ENTERTAINMENTBURO Carsten van Weelden, ARTIESTENBUREAU Carsten van Weelden, BOEKINGSKANTOOR Carsten van Weelden, IMPRESARIAAT Carsten van Weelden, MUZIEKBURO Carsten van Weelden, MUZIEKBUREAU Carsten van Weelden, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Carsten van Weelden, ARTIESTENBOEKINGSBURO Carsten van Weelden, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Carsten van Weelden.

 

Offerte Carsten van Weelden aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag