Eigenschappen Frans Huissen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Frans Huissen boeken?

Frans Huissen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Frans Huissen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Frans Huissen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Frans Huissen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Frans Huissen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Frans Huissen

MVO, zelfredzaamheid en samenredzaamheid
Directeur Frans Huissenvan de Vrijwilligerscentrale Amstelland heeft duidelijke ideeën over hoe de vrijwillige inzet vanaf “januari 2015” in de zorg kan toenemen. Bestaande vrijwilligers nog meer vragen is voor hem geen optie. Mantelzorgers nog meer belasten is niet zijn weg. Hij ziet vooral mogelijkheden in het uitbreiden van de hulp tussen mensen onderling. Hij koppelt bestaande vormen van Buurthulp aan een digitale vorm. Dit kan veel opleveren. Nieuwe, vaak jongere, vrijwilligers worden bereikt. Onderlinge hulp krijgt meer bekendheid in de gemeente, wordt toegankelijker en kan groeien in volume. Op deze manier neemt informele zorg een deel van de formele zorg voor met name ouderen over. Samenredzaamheid in de praktijk gebracht!Frans Huissen heeft een moderne visie op de burger. Een burger, die met behulp van technologieën die voorheen niet ter beschikking van het individu stonden, een geheel nieuwe verantwoordelijkheid naar zich toe trekt. Maar wel een verhaal van een man uit de praktijk, die weet waar hij het over heeft. Huissen biedt geen loze kreten maar stof tot nadenken. Dat leidt tot goede gesprekken over de vragen waar lokale beleidsmakers nu mee worstelen. Frans Huissen is sedert 2013 directeur van de Vrijwilligerscentrale Amstelland. Tevens is hij voorzitter van de Noord Hollandse Vereniging van Vrijwilligerscentrales. Daarvoor was hij onder meer zelfstandig adviseur voor gemeenten in sociaal ondernemen en directeur van een kringloopbedrijf in Haarlem.

Frans Huissen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Frans Huissen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Frans Huissen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Frans Huissen en de eventuele overige kosten om een optreden van Frans Huissen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Frans Huissen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Frans Huissen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Frans Huissen checken, een gratis optie plaatsen op Frans Huissen en de boeking(en) van Frans Huissen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Frans Huissen, BOEKINGSBUREAU Frans Huissen, BOEKINGSBURO Frans Huissen, ENTERTAINMENTBUREAU Frans Huissen, ENTERTAINMENTBURO Frans Huissen, ARTIESTENBUREAU Frans Huissen, BOEKINGSKANTOOR Frans Huissen, IMPRESARIAAT Frans Huissen, MUZIEKBURO Frans Huissen, MUZIEKBUREAU Frans Huissen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Frans Huissen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Frans Huissen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Frans Huissen.

 

Offerte Frans Huissen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag