Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Floris Hurts boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Floris Hurts boeken?

Floris Hurts boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Floris Hurts.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Floris Hurts.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Floris Hurts ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Floris Hurts plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Floris Hurts

Authoriteit op het gebied van marketing en innovatie van diensten

Floris Hurts is één van Nederlands toonaangevende specialisten op het gebied van marketing en innovatie van diensten. In 2004 richtte hij het bureau HDNM dienst- en merkontwikkeling op, dat organisaties begeleidt en adviseert bij het vernieuwen van hun dienstverlening. Hij werkt onder meer voor gerenommeerde financiële dienstverleners, arbeidsmarktorganisaties, logistieke bedrijven, uitgevers, zorgorganisaties en (semi-)publieke dienstverleners.Hij is initiatiefnemer van de service innovatie groep De MarktWerkplaats©, waarin specialisten vanuit verschillende disciplines organisaties coachen bij het vernieuwen van hun dienstverlening.

Daarnaast is Floris Hurts actief bij het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA), als voorzitter van de vakgroep Marketing van Diensten.

In 2006 verscheen bij uitgeverij Thema zijn boek ‘De Onmisbaarheidsfactor’, over het creëren van toegevoegde waarde in dienstverlening. De tweede druk verscheen zomer 2008. Hij is één van de auteurs van het najaar 2008 verschenen boek ‘Branding nl’ (Kluwer), waarin hij het onderwerp service branding voor zijn rekening neemt. Publicaties en bijdragen van zijn hand verschenen in Tijdschrift voor Marketing, Marketing Tribune, Marketing Wijzer, Adformatie, Het Financieele Dagblad en NRC Handelsblad.

Hurts treedt regelmatig op als docent bij de Academie voor Management (o.a. leergang Strategische Marketing van Diensten en Strategic Business Development), Avicenna – Academie voor Leiderschap, Nyenrode Business University, als spreker bij verschillende congressen en als leider/moderator van workshops. Zijn bijdragen worden steevast hoog gewaardeerd, met kenmerken als helder, inspirerend, interactief en toepasbaar.

Floris Hurts werkte eerder als senior consultant bij Twynstra Gudde, na de overname van het marketing adviesbureau Corp Consultants, waarvan hij gedurende tien jaar, vanaf de oprichting in 1992, partner was. Daarvoor werkte hij vier jaar als Strategy Director bij reclamebureau FHV/BBDO en BBDO Business Communications en vier jaar als hoofd van de reclame afdeling van Randstad. Hij voltooide de HEAO-opleiding Commerciële Economie en deed Grafische en Publiciteitsvormgeving aan de academies voor beeldende kunsten van Den Haag en Rotterdam. Zijn dienstplicht vervulde hij als wachtmeester/onderzoeker bij de afdeling Sociaal Psychologische Zaken van de Koninklijke Landmacht.

Bij Randstad ontstond zijn fascinatie voor marketingstrategie bij dienstverlening, in een periode dat de specifieke kenmerken daarvan nog nauwelijks werden onderkend.

Anderen kenmerken Floris Hurts als creatief denker, herkenner van onverwachte patronen, adviseur die goed kan luisteren, toegankelijk en plezierig om mee te werken, enthousiasmerend voor anderen en gericht op resultaat. Hij schept er plezier in om mensen en organisaties nieuwe mogelijkheden te laten ontdekken, onderzoeken en realiseren.

Floris Hurts boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Floris Hurts.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Floris Hurts, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Floris Hurts en de eventuele overige kosten om een optreden van Floris Hurts mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Floris Hurts.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Floris Hurts. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Floris Hurts checken, een gratis optie plaatsen op Floris Hurts en de boeking(en) van Floris Hurts voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Floris Hurts, BOEKINGSBUREAU Floris Hurts, BOEKINGSBURO Floris Hurts, ENTERTAINMENTBUREAU Floris Hurts, ENTERTAINMENTBURO Floris Hurts, ARTIESTENBUREAU Floris Hurts, BOEKINGSKANTOOR Floris Hurts, IMPRESARIAAT Floris Hurts, MUZIEKBURO Floris Hurts, MUZIEKBUREAU Floris Hurts, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Floris Hurts, ARTIESTENBOEKINGSBURO Floris Hurts, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Floris Hurts.

 

Offerte Floris Hurts aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag