Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Dennis Karpes boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Dennis Karpes boeken?

Dennis Karpes boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dennis Karpes.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dennis Karpes.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dennis Karpes ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dennis Karpes plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Dennis Karpes

Sociaal ondernemer, oprichter Dance4Life, oprichter Naga Foundation
“Zo’n elf jaar geleden belde Dennis Karpes zijn baas bij Levi Strauss en zei: ik kom vandaag niet. In één dag zette Karpes een idee op papier: Dance4Life was geboren. Een organisatie die door middel van onderwijsprojecten en dansevenementen voorlichting geeft aan jongeren tussen de 13 en 19 jaar over hiv en aids. Hij wist wereldberoemde sterren en dj’s als Tjiësto aan zich te binden. Inmiddels is Dance4Life uitgegroeid tot een internationaal erkende goede doelenorganisatie die wereldwijd in meer dan 30 landen actief is en onderwijs over hiv en aids heeft verzorgd. Het bedenken van ideeën en het verkopen ervan zit Karpes in het bloed. Alles wat de marketeer aanraakt lijkt te veranderen in goud. Hij stond bijvoorbeeld als marketingdirecteur aan de wieg van het duurzame spijkerbroekenmerk Kuyichi dat inmiddels wereldwijd verkocht wordt. Karpes heeft alweer een nieuw project. Hij zet het werk van Peter Westerveld in de markt: het tegengaan van de verwoestijning. Met zijn Naga Foundation maakt Karpes complete verwoestijnde gebieden weer groen en vruchtbaar en tracht hij aldus het watertekort terug te dringen in Azië en Afrika.”Aldus de Duurzame Top 100 van Dagblad Trouw waarin Karpes in 2011 met stip binnen kwam op nummer 60. In datzelfde jaar ontving hij uit handen van burgemeester Theo Weterings van zijn woonplaats de koninklijke onderscheiding tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.Door het World Economic Forum werd Karpes in 2008 benoemd tot Young Global Leader (YGL). Het Forum of Young Global Leaders is een exclusief en invloedrijk genootschap van werelds meest in het oog springende leiders binnen internationale top-ondernemingen, overheden, universiteiten, media en maatschappij. YGL’s zijn afkomstig uit alle continenten, zijn op het moment van hun benoeming 40 jaar of jonger, hebben uitzonderlijk gepresteerd en komen in verschillende samenstellingen zo’n tien keer per jaar bijeen om samen te werken aan een betere toekomst. Andere YGL’s zijn of waren o.a. Larry Page en Sergey Brinn (oprichters Google), Mark Zuckerberg (oprichter Facebook), Evan Williams (CEO Twitter), Ian Thorpe (zwemmer en oprichter Fountain for Youth), kroonprins Willem-Alexander, kroonprins Haakon van Noorwegen, Johann Olav Koss (schaatser en oprichter Right to Play), Rahul Gandhi, Anoushka Shankar.In 2009 volgde een eervolle benoeming tot Senior Fellow door Ashoka, ‘the global association of the worlds leading social entrepreneurs’.Karpes is niet alleen een bevlogen sociaal ondernemer maar ook een groot inspirator en een begenadigd spreker.  

Dennis Karpes boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Dennis Karpes.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Dennis Karpes, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Dennis Karpes en de eventuele overige kosten om een optreden van Dennis Karpes mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Dennis Karpes.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Dennis Karpes. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Dennis Karpes checken, een gratis optie plaatsen op Dennis Karpes en de boeking(en) van Dennis Karpes voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Dennis Karpes, BOEKINGSBUREAU Dennis Karpes, BOEKINGSBURO Dennis Karpes, ENTERTAINMENTBUREAU Dennis Karpes, ENTERTAINMENTBURO Dennis Karpes, ARTIESTENBUREAU Dennis Karpes, BOEKINGSKANTOOR Dennis Karpes, IMPRESARIAAT Dennis Karpes, MUZIEKBURO Dennis Karpes, MUZIEKBUREAU Dennis Karpes, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Dennis Karpes, ARTIESTENBOEKINGSBURO Dennis Karpes, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Dennis Karpes.

 

Offerte Dennis Karpes aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag