Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Dadara boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Dadara boeken?

Dadara boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dadara.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dadara.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dadara ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dadara plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Dadara

Kunstenaar en Ontwerper
Kunstenaar Dadara richtte een paar jaar geleden een eigen bank op – de Exchanghibition Bank – en doet daarmee onderzoek naar wat de waarde van geld is én hoe ons denken beïnvloed wordt door de manier waarop geld functioneert. Wat is geld? Hoe werkt het? En zou het ook op een andere manier kunnen werken? En is financiële waarde onze belangrijkste waarde in een wereld waarin geld alles kwantificeert. Of zijn sociale, spirituele en morele waardes net zo belangrijk? Zijn de zaken die voor ons het belangrijkst zijn tenslotte niet “onbetaalbaar”?In zijn nieuwste Like 4 Real project kijkt Dadara naar de waarde die social media kan toevoegen aan onze échte relaties als community in plaats van ons te veranderen in Like-klikkende robots. Wat is de waarde van community en hoe kan je die écht creëren in een steeds verder decentraliserende samenleving.  Op het Burning Man festival in Nevada werd afgelopen September een grote Like temple gebouwd waar mensen begeleid werden op hun “Spiritual Path to Enlikement”. Kunnen wij nog in het Hier en Nu leven, of zijn we in het Nu vooral druk bezig te updaten wat er een paar minuten geleden gebeurd is? En zijn we vergeten dat de realiteit nog altijd meer pixels heeft en meer HD is dan de schermen van onze iPhones? Like 4 Real zal in samenwerking met cross over dance company ISH in 2014 een theatervoorstelling worden.Dadara is begin jaren negentig bekend geworden door zijn platenhoes- en flyerontwerpen voor de toen nieuw opkomende dance-cultuur. Zijn werk is geëvolueerd richting schilderijen en sculpturen en tegenwoordig steeds meer gaan ontwikkelen richting grote en interactieve installaties met een performance karakter en een maatschappij-kritische ondertoon.  Ook heeft hij campagnes voor onder andere Absolut Wodka en Greenpeace ontworpen, luidsprekers voor BW, en ontwerpen voor het nieuwe crowdfunding platform Seeds van de ABN AMRO.In zijn lezingen neemt Dadara het publiek mee langs thema’s als share-economy, crowdfunding, social media, community building, creativity, storytelling en leadership in zijn zoektocht naar waarde. Dit natuurlijk aan de hand van vele mooie visuele voorbeelden van zijn kunst en avonturen over de hele wereld.

Dadara boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Dadara.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Dadara, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Dadara en de eventuele overige kosten om een optreden van Dadara mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Dadara.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Dadara. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Dadara checken, een gratis optie plaatsen op Dadara en de boeking(en) van Dadara voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Dadara, BOEKINGSBUREAU Dadara, BOEKINGSBURO Dadara, ENTERTAINMENTBUREAU Dadara, ENTERTAINMENTBURO Dadara, ARTIESTENBUREAU Dadara, BOEKINGSKANTOOR Dadara, IMPRESARIAAT Dadara, MUZIEKBURO Dadara, MUZIEKBUREAU Dadara, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Dadara, ARTIESTENBOEKINGSBURO Dadara, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Dadara.

 

Offerte Dadara aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag