Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Eli Harari boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Eli Harari boeken?

Eli Harari boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Eli Harari.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Eli Harari.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Eli Harari ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Eli Harari plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Eli Harari

The Thinking Coach

The Thinking Coach, Eli Harari, is een boeiende, motiverende en inspirerende spreker/communicator die wereldwijd meer dan 20 jaar voor professionals spreekt en trainingen geeft. Zoals de titel aangeeft, richt zijn gebied van expertise zich op de dynamiek rond het toekomst gericht denken in leiderschap en persoonlijke ontwikkeling, waarbij hij mensen helpt om strategisch en creatief te denken over wat ze doen op een manier die lokaliseert, opent en opwaardeert naar het nu.

De fundamentele overtuiging van The Thinking Coach is dat:

“Mensen zijn vele, vele malen beter dan ze denken te zijn”. (Niet in de ego-zin van het woord). Zijn impact hebbende, krachtige presentaties zijn op maat gemaakt om het beste uit mensen te halen en ze uit te rusten met simpele en praktische handvatten samen met motivatie en aanmoediging. De 2 kernaspecten Praktijk en Passie komen samen en faciliteren verandering en doorbraak zodat mensen het volgende niveau van hun enorme mogelijkheden kunnen bereiken.

Eli Harari’s achtergrond is uniek en verscheiden en is een combinatie van professionele sport, leger en leidinggeven in het bedrijfsleven. Door zijn brede achtergrond worden verschillende groepen en vele mensen en organisaties aangesproken.

The Thinking Coach presentatie bevat de volgende onderwerpen:

Leiderschap Ontwikkeling

Strategisch Denken/Strategisch Plannen

Creatief Denken

Verander Management

Brainstormen

Mentale Volharding

Team Management

Stress Management

Hoe Beslissingen te nemen

Eli Harari verblijft momenteel in Zuid -Florida

Eli Harari boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Eli Harari.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Eli Harari, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Eli Harari en de eventuele overige kosten om een optreden van Eli Harari mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Eli Harari.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Eli Harari. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Eli Harari checken, een gratis optie plaatsen op Eli Harari en de boeking(en) van Eli Harari voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Eli Harari, BOEKINGSBUREAU Eli Harari, BOEKINGSBURO Eli Harari, ENTERTAINMENTBUREAU Eli Harari, ENTERTAINMENTBURO Eli Harari, ARTIESTENBUREAU Eli Harari, BOEKINGSKANTOOR Eli Harari, IMPRESARIAAT Eli Harari, MUZIEKBURO Eli Harari, MUZIEKBUREAU Eli Harari, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Eli Harari, ARTIESTENBOEKINGSBURO Eli Harari, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Eli Harari.

 

Offerte Eli Harari aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag