Fajah Lourens

Eigenschappen Fajah Lourens boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
120 min.

Fajah Lourens boeken?

Fajah Lourens boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Fajah Lourens.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Fajah Lourens.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Fajah Lourens ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Fajah Lourens plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Fajah Lourens

Fajah Lourens. Fajah, één van de hoofdrolspeelsters uit Goede Tijden, Slechte Tijden (elke dag bijna 2 miljoen kijkers!) is een zeer populaire actrice uit deze serie. Fajah Lourens speelt inmiddels al enige tijd op overtuigende wijze de rol van Yasmin Fuentes, de nieuwe bewoonster van het huis van meneer Harmsen. In de serie heeft ze o. a. een relatie met Stefano (Bas Muijs). Fajah is de komende tijd niet weg te slaan uit de Nederlandse media: covers van o. a. Tros-Kompas, Break Out!, Televizier, interviews Veronica-gids, Break Out! en Hitkrant en nog veel meer in de komende periode. Fajah Hanna Nicole Lourens werd geboren op 3 juli 1981 in Amsterdam. Haar moeder is Nederlands, haar vader Antilliaans (Curaçao). Fajah – ‘vuur’ in het Surinaams – is de oudste van vier kinderen. Uit een eerder huwelijk van haar vader heeft ze een oudere zus, uit een latere relatie heeft ze ook nog een zusje. Fajah groeide op in Amsterdam en is zogezegd een ‘selfmade woman’. Van jongs af aan had Fajah de ambitie om actrice te worden. School was niet aan Fajah besteed, doorzettingsvermogen en een sterke wil wel. Fajah: ‘Zonder doel ben je een guppy in de zwarte zee.’ Op haar 16e nam ze de beslissing om te stoppen met school en de wijde wereld in te trekken. Fajah zegt hierover: ‘Als je geen risico’s durft te nemen, kom je nergens’. Fajah ging op zichzelf wonen en verdiende in de avonduren haar geld in een Amsterdamse discotheek. Op haar 18e ging Fajah samenwonen met haar toenmalige vriend. Samen kregen ze Fajah’s grootste liefde in haar leven: dochter Irem, wat ‘hemel’ betekent. Fajah: ‘Die keuze heb ik heel bewust gemaakt, ik wilde niets liever dan een gezinnetje.’ Het gezinnetje bleek echter niet geheel te werken en inmiddels neemt Fajah de verzorging voor Irem de helft van de week, met veel genoegen, voor haar rekening. Na zich een aantal jaren vol overgave op het moederschap te hebben gestort, Irem is inmiddels 3, besloot Fajah haar jeugddroom verder na te jagen en ze schreef zich in bij diverse castingbureaus. Het resultaat: Fajah mocht auditie komen doen voor de rol van Yasmin Fuentes in Nederlands populairste soap Goede Tijden Slechte Tijden. Fajah werd gekozen uit 45 meisjes en speelt sinds oktober 2002 de rol met verve. Helaas mocht Fajah’s vader dit niet meer meemaken hij overleed vlak daarvoor. Inmiddels is Fajah’s ster rijzende. Wat ook bleek toen online artiestenportal Glamago. com een oproep deed aan haar bezoekers van wie zij graag de officiële website zouden willen zien. Eén van de namen die hierbij duidelijk naar voren sprong was Fajah. Het populaire jongerenblad ‘Break Out!’ noemde Fajah onlangs ‘de reden om weer naar GTST te kijken’.

Fajah Lourens boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Fajah Lourens.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Fajah Lourens, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Fajah Lourens en de eventuele overige kosten om een optreden van Fajah Lourens mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Fajah Lourens.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Fajah Lourens. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Fajah Lourens checken, een gratis optie plaatsen op Fajah Lourens en de boeking(en) van Fajah Lourens voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Fajah Lourens, BOEKINGSBUREAU Fajah Lourens, BOEKINGSBURO Fajah Lourens, ARTIESTENBUREAU Fajah Lourens, BOEKINGSKANTOOR Fajah Lourens, IMPRESARIAAT Fajah Lourens, MUZIEKBURO Fajah Lourens, MUZIEKBUREAU Fajah Lourens, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Fajah Lourens, ARTIESTENBOEKINGSBURO Fajah Lourens, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Fajah Lourens.

Offerte Fajah Lourens aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag