Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Esther Crombag boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Esther Crombag boeken?

Esther Crombag boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Esther Crombag.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Esther Crombag.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Esther Crombag ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Esther Crombag plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Esther Crombag

Blind vertrouwen

Esther Crombag werd, elf jaar jong, van de ene dag op de andere volledig blind. Natuurlijk bracht dit voor haar en haar leefomgeving immense verwarring te weeg. Het leven zinvol richting geven kan al ingewikkeld genoeg zijn met een goed functionerend paar ogen, laat staan zonder. Esther bleek gelukkig al op jonge leeftijd in staat de verlammende verwarring en frustratie die gepaard waren gegaan met het blind worden in te kunnen wisselen voor een nieuwe energiegevende missie: zij besliste simpelweg dat haar leven niet het leven van een blinde, een gehandicapte zou worden. Waarna zij zich, uiteraard met vallen en opstaan, in één consistente lijn opwerkte van de allereerste braillewoordjes BAK, BAL, LAK die zij op haar twaalfde aanleerde, tot cum laude afgestudeerd Meester in de rechten, docent rechten aan de universiteit en rechter plaatsvervanger. Daarnaast stopte Esther veel doorzettingsvermogen en energie in topsport. Vier maal werd zij Nederlands Kampioen op de tandem in verschillende disciplines.

“Mijn blindheid leerde mij dat ik zelf verantwoordelijk ben voor mijn geluk. Tijdens mijn puberteit heb ik gaandeweg blind vertrouwen leren krijgen in mijn eigen kwaliteiten. Daarnaast had ik geen andere keuze dan ook blind vertrouwen te stellen in de ander, de medemens, zonder wie ik onmogelijk zou kunnen functioneren. Grappig genoeg is vertrouwen een eigenschap die ieder mens hard nodig heeft om het leven levenswaardig , min of meer succesvol te kunnen laten verlopen. De stille kracht van vertrouwen is beslist geen exclusief speeltje voor blinden. Vertrouwen is de basis voor vooruitgang. Wij kunnen allemaal zoveel meer dan wij denken. Het is gewoon een kwestie van doelen stellen en er in geloven. En als je een keer op je bek gaat…opstaan en de draad weer oppakken. De weg is trouwens net zo belangrijk als het eindresultaat. Geniet van de reis en vertrouw in het bereiken van de eindbestemming”.

Anderen zoveel mogelijk laten “zien” dat er beslist voor iedereen, gehandicapt of niet, kansen en mogelijkheden te over liggen of te creëren zijn. Op ieder denkbaar niveau. Dat is de rode lijn die in haar lezingen altijd terug te vinden zal zijn.Naast haar loopbaan ontdekte ze haar voorliefde voor wielrennen. Ze werd vier keer Nederlands kampioen tandem rijden op de onderdelen sprint en wegwedstrijd. In 2006 werd ze vierde bij het wereldkampioenschap op de 1000 meter sprint in het Zwitserse Aigle. Een jaar later miste ze op een haar na in Bordeaux de kwalificatie om deel te nemen aan de Paralympics in Beijing. In 2008 werd ze door de Limburgse Vrouwenraad en de lezers van Dagblad De Limburger uitgeroepen tot Limburgse Vrouw van het Jaar.

Esther Crombag boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Esther Crombag.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Esther Crombag, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Esther Crombag en de eventuele overige kosten om een optreden van Esther Crombag mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Esther Crombag.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Esther Crombag. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Esther Crombag checken, een gratis optie plaatsen op Esther Crombag en de boeking(en) van Esther Crombag voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Esther Crombag, BOEKINGSBUREAU Esther Crombag, BOEKINGSBURO Esther Crombag, ENTERTAINMENTBUREAU Esther Crombag, ENTERTAINMENTBURO Esther Crombag, ARTIESTENBUREAU Esther Crombag, BOEKINGSKANTOOR Esther Crombag, IMPRESARIAAT Esther Crombag, MUZIEKBURO Esther Crombag, MUZIEKBUREAU Esther Crombag, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Esther Crombag, ARTIESTENBOEKINGSBURO Esther Crombag, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Esther Crombag.

Offerte Esther Crombag aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag