Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Dennis van der Laan boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Dennis van der Laan boeken?

Dennis van der Laan boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dennis van der Laan.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dennis van der Laan.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dennis van der Laan ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dennis van der Laan plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Dennis van der Laan

Ondernemer | topsport | sportmarketing | personal branding
Dennis van der Laan is een ras-ondernemer. Hij is eigenaar van meerdere bedrijven, maar zijn grootste passie ligt bij zijn sportmarketingbureau XpeditionGold. Dennis is trots op het team sporters dat XpeditionGold vertegenwoordigt. Gezamenlijk hebben zij al meer dan 125 medailles gewonnen in grote internationale wedstrijden. Het zijn dan ook stuk voor stuk grote namen die zich hebben aangesloten bij XpeditionGold: onder anderen schaatser Jan Blokhuijsen, zwemster Inge Dekker, zeilster Lobke Berkhout, hockeyer Valentin Verga en Nederlands beste beachvolleybalteams Brouwer/Meeuwsen en Meppelink/Van Iersel.Succes vervangt alle argumenten, is een veel gebruikte uitspraak in de sportwereld. En die successen zijn er. Niet alleen in de vorm van veel medailles, ook op het gebied van personal branding en het activeren van sponsorplannen voor bedrijven. Door een sporter te sponsoren koop je als het ware een toneel. Maar het draait om het optreden, het activeren van je sponsorschap. XpeditionGold heeft hier veel ervaring in.Topsport en het bedrijfsleven hebben veel overeenkomsten. Dit heeft u misschien vaker gehoord, maar waarom wordt het zo weinig toegepast in de praktijk? Als u ook op zoek bent naar topsportmentaliteit in uw organisatie, neemt Dennis van der Laan jullie graag mee in zijn wereld en legt hij uit wat dit concreet voor uw bedrijf of team kan betekenen. Dit kan middels een presentatie, dagvoorzitterschap of zijn workshop ‘de doe-factor’.Rode draad in zijn verhaal is de topsport. Het zit in zijn DNA en hij is er dagelijks in actief. Grote kracht is dat hij de vertaalslag weet te maken naar uw event. Deelnemers inspireren is daarbij zijn belangrijkste doel. Mensen hebben prikkels nodig en zijn continue op zoek hoe het anders en beter kan. Juist daar ligt zijn uitdaging. Een event organiseren die ze nooit meer zullen vergeten.In zijn workshop de ‘doe-factor’ wordt u op een creatieve en humoristische wijze meegenomen in zijn verhaal en vervolgens gaat u zelf aan de slag. De olympische gedachte staat centraal: iedereen doet mee, maar het resultaat telt. Elke sessie wordt afgesloten met een actie-A4’tje. U moet er natuurlijk wel iets aan hebben, anders zou ‘de doe-factor’ haar naam geen eer aan doen. De grote kracht van Dennis van der Laan is dat hij als ondernemer de vertaalslag weet te maken naar uw bedrijf of event. Hij geeft handvaten waar u meteen iets mee kunt. Daar ligt zijn uitdaging!

Dennis van der Laan boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Dennis van der Laan.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Dennis van der Laan, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Dennis van der Laan en de eventuele overige kosten om een optreden van Dennis van der Laan mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Dennis van der Laan.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Dennis van der Laan. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Dennis van der Laan checken, een gratis optie plaatsen op Dennis van der Laan en de boeking(en) van Dennis van der Laan voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Dennis van der Laan, BOEKINGSBUREAU Dennis van der Laan, BOEKINGSBURO Dennis van der Laan, ENTERTAINMENTBUREAU Dennis van der Laan, ENTERTAINMENTBURO Dennis van der Laan, ARTIESTENBUREAU Dennis van der Laan, BOEKINGSKANTOOR Dennis van der Laan, IMPRESARIAAT Dennis van der Laan, MUZIEKBURO Dennis van der Laan, MUZIEKBUREAU Dennis van der Laan, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Dennis van der Laan, ARTIESTENBOEKINGSBURO Dennis van der Laan, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Dennis van der Laan.

 

Offerte Dennis van der Laan aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag