Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Ad Melkert boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Ad Melkert boeken?

drs. Ad Melkert boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Ad Melkert.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Ad Melkert.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Ad Melkert ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Ad Melkert plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Ad Melkert

Politicus, bestuurder en begaafd spreker
Ad Melkert vervulde prominente internationale functies als Nederlands Bewindvoerder bij de Wereldbank (2002-2006) in Washington DC, adjunct Hoofd van het Ontwikkelingsprogramma van de VN in New York (UNDP, 2006-2009) en Speciale Vertegenwoordiger van VN Secretaris-Generaal Ban Ki-moon voor Irak (2009-2011) in Bagdad.

Daarvoor was hij zestien jaar actief in de Nederlandse politiek, als Kamerlid en financieel woordvoerder van de PvdA fractie (1986-1994); minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (1994-1998); en PvdA fractievoorzitter in de Tweede Kamer (1998-2002).Tegenwoordig opereert hij, vanuit Den Haag, als onafhankelijk adviseur in binnen- en buitenland, werkend met en voor regeringen, multilaterale organisaties en bedrijven.Met zijn zeer uitgebreide ervaring als politicus en bestuurder is Ad Melkert een begaafd spreker die in staat is internationale kwesties en actuele onderwerpen in de Nederlandse en Europese politiek in een breder verband te plaatsen en zijn ervaring te delen over leiderschap en het nemen van moeilijke beslissingen onder druk. Zijn mondiale kennis en netwerk bieden de mogelijkheid van een kijkje in de keuken van intercultureel management en in te gaan op internationale trends die van belang zijn voor onze economie en samenleving.Laat uw bijeenkomst profiteren van een unieke blik op de belangrijkste vraagstukken die uw organisatie bezighouden. Gedegen kennis en professionele uitstraling komen samen in een lezing van Ad Melkert.

drs. Ad Melkert boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Ad Melkert.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Ad Melkert, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Ad Melkert en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Ad Melkert mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Ad Melkert.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Ad Melkert. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Ad Melkert checken, een gratis optie plaatsen op drs. Ad Melkert en de boeking(en) van drs. Ad Melkert voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Ad Melkert, BOEKINGSBUREAU drs. Ad Melkert, BOEKINGSBURO drs. Ad Melkert, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Ad Melkert, ENTERTAINMENTBURO drs. Ad Melkert, ARTIESTENBUREAU drs. Ad Melkert, BOEKINGSKANTOOR drs. Ad Melkert, IMPRESARIAAT drs. Ad Melkert, MUZIEKBURO drs. Ad Melkert, MUZIEKBUREAU drs. Ad Melkert, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Ad Melkert, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Ad Melkert, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Ad Melkert.

 

Offerte drs. Ad Melkert aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag