Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Marjan Haselhoff boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Marjan Haselhoff boeken?

drs. Marjan Haselhoff boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Marjan Haselhoff.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Marjan Haselhoff.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Marjan Haselhoff ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Marjan Haselhoff plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Marjan Haselhoff

Expert op het gebied van ontspannen en succesvol leidinggeven
Marjan Haselhoff houdt op een inspirerende en positief confronterende wijze managers een spiegel voor over hun eigen effectiviteit. Ze laat ze op een interactieve manier ervaren waarom ze geleefd worden door de waan van de dag, te veel stress ervaren en balen van gedoe in hun team. Haar filosofie is dat echte verandering van binnenuit begint. Daarom geeft ze geen tips en trucs en heeft ze de waarheid niet in pacht. Met humor, directheid en diepgang weet ze mensen naar huis te sturen met eigen ontdekte praktische handreikingen om leidinggeven ontspannen en succesvol te maken.Marjan Haselhoff heeft zelf jarenlange ervaring opgedaan als leidinggevende binnen grote multinationals en weet als geen ander wat leidinggeven inhoudt. In 2003 gooide ze het roer om om haar passie, het ontwikkelen van managers, te volgen. Vanaf 2008 vanuit haar eigen bedrijf BuroKracht. Haar gedrevenheid zorgt ervoor dat ze een boek heeft geschreven, één van de populaire columnschrijvers op Managementsite.nl is, maandelijks nieuwe inspirerende blogs schrijft en masterclasses geeft bij Managementboek.nl.Marjan is een echt podiumdier. Op een ontspannen en doortastende manier weet ze groepen managers te enthousiasmeren en confronteren met zichzelf. Op een niet belerende toon laat ze managers inzien, met haar eigen ontwikkelde Haselhoff methode, hoe ze effectiever kunnen worden. Klanten van haar zijn o.a.: Capgemini, Belastingdienst, USGpeople, Gemeentes, Heinz, Nijenrode, Rabobank

drs. Marjan Haselhoff boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Marjan Haselhoff.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Marjan Haselhoff, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Marjan Haselhoff en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Marjan Haselhoff mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Marjan Haselhoff.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Marjan Haselhoff. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Marjan Haselhoff checken, een gratis optie plaatsen op drs. Marjan Haselhoff en de boeking(en) van drs. Marjan Haselhoff voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Marjan Haselhoff, BOEKINGSBUREAU drs. Marjan Haselhoff, BOEKINGSBURO drs. Marjan Haselhoff, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Marjan Haselhoff, ENTERTAINMENTBURO drs. Marjan Haselhoff, ARTIESTENBUREAU drs. Marjan Haselhoff, BOEKINGSKANTOOR drs. Marjan Haselhoff, IMPRESARIAAT drs. Marjan Haselhoff, MUZIEKBURO drs. Marjan Haselhoff, MUZIEKBUREAU drs. Marjan Haselhoff, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Marjan Haselhoff, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Marjan Haselhoff, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Marjan Haselhoff.

 

Offerte drs. Marjan Haselhoff aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag