Estee Strooker

Eigenschappen Estee Strooker boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Estee Strooker boeken?

Estee Strooker boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Estee Strooker.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Estee Strooker.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Estee Strooker ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Estee Strooker plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Estee Strooker

Estée Strooker (1990) was als twintigjarige de eerste MasterChef van Nederland.
Na haar vwo schreef ze zich in voor de studie rechten, maar pakte na een half jaar haar koffers en vertrok naar Parijs om haar passie achterna te gaan. Estée volgde daar een verkorte koksopleiding en liep stage bij toprestaurants. Eenmaal terug in Nederland wist ze: “Ik wil graag creatief aan de slag, maar het liefst ook voor mezelf werken”.
De amusementssector trok haar aandacht en Estée schreef zich in voor de opleiding journalistiek met als doel ooit met koken op televisie te komen. Toen er kandidaten gezocht werden voor het programma ‘MasterChef’, greep ze deze kans aan, want zo kon ze haar twee passies koken en televisie combineren. Estée won en werd de eerste MasterChef van Nederland.
Daarna heeft ze nog een droom weten te verwezenlijken, namelijk het runnen van haar eigen restaurant. Estée staat aan het roer van ’t Amusement in Arnhem. Zo heeft ze zich opnieuw gehouden aan haar voornemen: ze is creatief bezig en eigen baas.
Thuis was eten heel belangrijk en Estée associeert het ook met gezelligheid. “Alles was bij ons vers en het was echt hét moment van de dag.” Vooral haar moeder en oom waren haar grote voorbeelden op culinair gebied. Haar oom had een eigen restaurant en als klein meisje mocht ze letterlijk een kijkje in de keuken nemen. Zo ontwikkelde Estée al als klein meisje passie voor eten, zelfs van een boterham maakte ze een feestje. Haar eerste herinnering aan eten is toen ze 8 jaar oud was en een televisieprogramma zag over Middeleeuws koken. Daarin werd iets verteld over kalfsoesters en ze had geen idee wat dat was. Samen met haar vader ging ze naar de slager, kocht kalfsoesters en maakte het Middeleeuwse stoofpotje van de televisie na. Ze herinnert zich dat dit een heerlijke maaltijd was.
Van huis uit werd er veel met vlees en vis gekookt, maar in de vegetarische keuken voelt Estée zich steeds meer thuis. “Vlees en vis moet je in hun waarde laten, maar met groente kan je van alles doen! Lekker experimenteren en je creativiteit erop los gooien!”. Haar gerechten hebben ook altijd iets van frisheid in zich. Citrusvruchten zijn daarom hele belangrijke ingrediënten voor Estée. Wat ook heel belangrijk is voor haar, zijn gerechten die je van A tot Z zelf kan maken, met verse ingrediënten, zonder allerlei toevoegingen. Estée wil daarom ook mensen inspireren om zelf verse gerechten te maken.
Haar levensmotto is “Durf risico’s te nemen!” en in de Makkelijke Maaltijd wil ze ook laten zien dat het helemaal niet eng is om vanaf nul een maaltijd te maken. “Iets wat helemaal zelf gemaakt is, smaakt toch altijd het best!”

Estee Strooker boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Estee Strooker.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Estee Strooker, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Estee Strooker en de eventuele overige kosten om een optreden van Estee Strooker mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Estee Strooker.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Estee Strooker. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Estee Strooker checken, een gratis optie plaatsen op Estee Strooker en de boeking(en) van Estee Strooker voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Estee Strooker, BOEKINGSBUREAU Estee Strooker, BOEKINGSBURO Estee Strooker, ENTERTAINMENTBUREAU Estee Strooker, ENTERTAINMENTBURO Estee Strooker, ARTIESTENBUREAU Estee Strooker, BOEKINGSKANTOOR Estee Strooker, IMPRESARIAAT Estee Strooker, MUZIEKBURO Estee Strooker, MUZIEKBUREAU Estee Strooker, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Estee Strooker, ARTIESTENBOEKINGSBURO Estee Strooker, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Estee Strooker.

 

Offerte Estee Strooker aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag