emil-moller-boeken

Eigenschappen Emil Möller boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Emil Möller boeken?

Emil Möller boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Emil Möller.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Emil Möller.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Emil Möller ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Emil Möller plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Emil Möller

Biografie Emil Möller

Emil Möller is een spreker die zich inzet voor een duurzame wereld. In zijn opinie kunnen individuele mensen veel meer doen om de wereld mooier te maken. U kunt Emil Möller inhuren als spreker.

Betere toekomst
Al meer dan zeven jaar houdt Möller zich bezig met een betere toekomst voor de wereld. Hij heeft onderzoek gedaan en als spreker put hij altijd uit zijn eigen ervaringen.

Volgens Möller kunnen individuen veel meer doen om hun wereld mooier te maken dan dat hun organisaties dat kunnen. Möller is van mening dat bedrijven, overheden en non-profitorganisaties zich maar met een klein deel van het vraagstuk bezighouden, terwijl de kansen en bedreigingen veel meer omvatten en zich in meerdere delen, die onderling van elkaar afhankelijk zijn, afspelen.

Hart
Möller denkt dat het probleem zich vooral bevindt in het hart van de mensen en zij moeten zij zelf meer doen voor een betere wereld. Op die manier kunnen zij ook de bevolking in bijvoorbeeld China, Rusland en India overhalen dat te doen.

U kunt Emil Möller inhuren als spreker en horen over zijn ervaringen van de laatste zeven jaar. Hij weet als geen ander wat wel en wat niet kan in de strijd voor een betere, duurzame wereld.

Emil Möller boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Emil Möller, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Emil Möller en de eventuele overige kosten om een optreden van Emil Möller mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Emil Möller.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Emil Möller aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag