Hanna Verboom boeken

Eigenschappen Hanna Verboom boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Hanna Verboom boeken?

Hanna Verboom boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Hanna Verboom.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Hanna Verboom.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Hanna Verboom ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Hanna Verboom plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Hanna Verboom

Hanna Verboom wordt geboren in België, maar brengt een groot deel van haar jeugd door in Afrika (Kenia, Oeganda en Soedan). Haar ouders werken daar als ontwikkelingswerkers en bouwen onder meer een ziekenhuis. Dat sociale gevoel krijgt zij dan ook van huis uit mee. Als tiener verhuist ze naar Nederland, waar ze een bestaan als fotomodel opbouwt.

Ze wint in 2003 de Elite Model Look-wedstrijd en is te zien in diverse commercials en Nederlandse tv-series. Ondertussen begint ze zichzelf ook professioneel te bekwamen in het acteren. Bij het grote publiek breekt ze door als presentatrice van Top of the Pops en met een hoofdrol in de filmkomedie Snowfever. Ook is ze onder meer te zien in Deuce Bigalow: European Gigolo, Feuten en de Co-assistent.

Hanna Verboom inhuren als presentator

Hanna Verboom slaat haar vleugels daarna uit en doet inmiddels veel meer dan acteren alleen. Ze regisseert zelf en is oprichter van de organisatie Get It Done, waarmee ze geld inzamelt om kleinschalige hulpprojecten te financieren. Ook is ze bedenker van Cinetree; een filmhuis voor thuis. Daarnaast kunt u haar inhuren als presentator voor evenementen, zoals een congres of een seminar.

Verboom beschikt vanwege haar televisiewerk over uitgebreide ervaring als presentator en weet als geen ander hoe ze uw evenement in goede banen moet leiden. Ze is enthousiast, zelfverzekerd, stelt de juiste vragen en laat haar gast in zijn of haar waarde. Daarmee draagt ze vrijwel geruisloos maar toch ook overduidelijk actief bij aan een geslaagd event.

Hanna Verboom als spreker op uw evenement

De grootste drijfveer van Hanna Verboom als spreker is storytelling. Ze zoekt verhalen die iets raken bij mensen en brengt daarmee iets in beweging. Dat doet ze al vanaf haar jeugd in Afrika, waar verhalen over prachtige, wilde dieren aan de orde van de dag zijn. Die jaren vormen haar en maken haar tot de persoon die ze nu is. Als gezegd: met een buitengewoon sociale inborst.

Hanna Verboom inhuren als spreker of presentator verzekert u ervan dat uw event verloopt zoals u dat wil. Met haar minutieuze voorbereiding en oprechte interesse, zorgt ze ervoor dat de juiste toon wordt gehanteerd voor ieder type publiek. U krijgt dus waar u naar op zoek bent: een ervaren, invoelende presentator voor een onvergetelijke dag.

Hanna Verboom boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Hanna Verboom, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Hanna Verboom en de eventuele overige kosten om een optreden van Hanna Verboom mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Hanna Verboom.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Hanna Verboom aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag