Erik Scherder boeken

Eigenschappen Erik Scherder boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Erik Scherder boeken?

Erik Scherder boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Erik Scherder.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Erik Scherder.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Erik Scherder ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Erik Scherder plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Erik Scherder

Erik Scherder is een alom gerespecteerde hoogleraar die via Quality Bookings ook is te boeken als spreker. In die rol blijkt hij zeer gewild, want hij koppelt een uniek spreektalent aan een overvloed van kennis. Hierdoor hangt elk publiek, van jong tot oud, tijdens een lezing ademloos aan zijn lippen.

De man die tegenwoordig hoogleraar is in de neuropsychologie, begon zijn carrière in de jaren zeventig met een opleiding tot fysiotherapeut. Pas later volgde hij aan de Vrije Universiteit van Amsterdam de studie psychologie, om in 1995 te promoveren op de specialisatie neuropsychologie.

De unieke lezingen van Erik Scherder

In 2002 volgde een benoeming tot hoogleraar aan hetzelfde opleidingsinstituut. Zijn achtergrond als fysiotherapeut blijkt als hij later kiest voor het hoogleraarschap in de Bewegingswetenschappen aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Een paar jaar later keert hij terug in Amsterdam om de afdeling klinische neuropsychologie te leiden.

Erik Scherder ontving van beide bovengenoemde universiteiten diverse gerenommeerde onderwijsprijzen. In 2008 werd hij in Groningen docent van het jaar en een jaar later won hij de VU Onderwijsprijs. De jury schreef onder meer: “Erik is een van de weinige docenten waarbij studenten zo goed als alle colleges hebben gevolgd. Hoe leuk de vorige avond ook was, hoe laat het ook is geworden, de colleges van Scherder sla je niet over.”

Erik Scherder inhuren als spreker

Het mag dan ook geen verrassing heten dat de hoogleraar tegenwoordig veelvuldig wordt ingehuurd als spreker tijdens congressen, seminars en zakelijke evenementen. Als geen ander weet hij boeiend te vertellen over onderwerpen als neuropsychologie en bewegingswetenschappen, maar dankzij zijn extensieve kennis snijdt hij ook moeiteloos gerelateerde onderwerpen aan.

Erik Scherder inhuren voor het geven van een lezing is een garantie voor een succesvolle bijeenkomst. Dat blijkt onder meer in 2013, als hij wordt uitgenodigd om mee te werken aan de Universiteit van Nederland. Naar aanleiding hiervan volgen optredens in televisieprogramma De Wereld Draait Door en drie afleveringen van DWDD University.

Boeiende presentatie

Op televisie spreekt hij gepassioneerd over onderwerpen als het functioneren van het brein en aandoeningen hieraan. Van zijn hand verschijnen ook boeken over het onderwerp: Aging and dementia in 2012 en Laat je hersenen niet zitten in 2014.

De televisieoptredens van de hoogleraar maken grote indruk in Nederland. Geroemd worden onder meer zijn aansprekende voorbeelden, humor en continue interactie als spreker met zijn publiek. Zijn lezingen worden omschreven als ‘lezingen met een lach en een traan. Inhoudelijk tot in de details voorbereid, met ruimte voor vragen én een ‘puntje van de stoel garantie’.

Erik Scherder boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Erik Scherder.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Erik Scherder. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid  checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Erik Scherder aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag