Eigenschappen Pieter Jan Doets boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Pieter Jan Doets boeken?

Pieter Jan Doets boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Pieter Jan Doets.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Pieter Jan Doets.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Pieter Jan Doets ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Pieter Jan Doets plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Pieter Jan Doets

Medeoprichter van Stichting Markaiding

Pieter Jan Doets is strategie architect en gecertificeerd Register Marketeer. Hij is gespecialiseerd in het ontwerp van bedrijfsgroei. Onderwerpen in zijn lezingen en workshops omvatten het volledige spectrum vanaf idée-fase en strategievorming tot en met concrete realisatie van (omzet-)doelstellingen.

Pieter Jan werkte voor zeer grote organisaties waaronder Microsoft Nederland tot en met MKB-bedrijven en zelfs start-up’s. Hij deed ervaring op in de High Tech branche en is een expert op het gebied van CRM, ERP, Web 2.0 en geautomatiseerde klantdialoog. Op het kruispunt van strategie-ontwikkeling en ICT heeft hij praktische kennis over de ontwikkeling en implementatie van innovatieve businessmodellen.

Interactie en praktijkgerichtheid zijn kenmerken van de presentaties en workshops die Pieter Jan verzorgt. Pieter Jan is een zeer ervaren creatief facilitator en helpt publiek op weg naar nieuwe markten en unieke klantproposities.

Als medeoprichter van Stichting Markaiding ontwikkelde Pieter Jan een duidelijke visie op MVO en charitatieve instellingen. Hij ontwikkelde voor Microsoft Nederland een MVO strategie en is betrokken bij de beleidsvorming van diverse charitatieve instellingen in Nederland.

Naast zijn adviespraktijk runt Pieter Jan een koetsiersbedrijf voor teambuilding en brainstorming in de paardenkoets. Letterlijk en figuurlijk buiten de gebaande paden. Een garantie wanneer je met Pieter Jan aan de slag gaat!

Pieter Jan Doets boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Pieter Jan Doets.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Pieter Jan Doets, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Pieter Jan Doets en de eventuele overige kosten om een optreden van Pieter Jan Doets mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Pieter Jan Doets.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Pieter Jan Doets. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Pieter Jan Doets checken, een gratis optie plaatsen op Pieter Jan Doets en de boeking(en) van Pieter Jan Doets voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Pieter Jan Doets, BOEKINGSBUREAU Pieter Jan Doets, BOEKINGSBURO Pieter Jan Doets, ENTERTAINMENTBUREAU Pieter Jan Doets, ENTERTAINMENTBURO Pieter Jan Doets, ARTIESTENBUREAU Pieter Jan Doets, BOEKINGSKANTOOR Pieter Jan Doets, IMPRESARIAAT Pieter Jan Doets, MUZIEKBURO Pieter Jan Doets, MUZIEKBUREAU Pieter Jan Doets, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Pieter Jan Doets, ARTIESTENBOEKINGSBURO Pieter Jan Doets, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Pieter Jan Doets.

 

Offerte Pieter Jan Doets aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag