Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Else-Marie van den Eerenbeemt boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Else-Marie van den Eerenbeemt boeken?

Else-Marie van den Eerenbeemt boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Else-Marie van den Eerenbeemt.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Else-Marie van den Eerenbeemt.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Else-Marie van den Eerenbeemt ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Else-Marie van den Eerenbeemt plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Else-Marie van den Eerenbeemt

Publicist en onderzoeker op het gebied van de ouder-kind relatie

Else-Marie van den Eerenbeemt is familietherapeut, docent aan de Voortgezette Opleidingen ProEducation/HvA,  publicist en onderzoeker op het gebied van de ouder-kind relatie. Ze maakte deel uit van het expertpanel van de Nederlandse Gezinsraad. 

 

Else-Marie van den Eerenbeemt is in Nederland en Vlaanderen bekend als specialist op het gebied van familieverhoudingen, in het bijzonder de invloed die van het intergenerationele familie erfgoed uitgaat op het individuele welbevinden, de partnerrelatie en op de beroepsuitoefening.  Het zicht krijgen op de kracht en kwetsbaarheid van de familie van herkomst verleent een extra motivatie en hefboom in het maken van keuzes en voor de werkopvatting.

   

Else-Marie verzorgt colleges en trainingen aan Nijenrode, de Baak,  Mediation, Universiteiten en Hogescholen in Nederland en Vlaanderen. Ze verzorgt niet alleen lezingen en trainingen voor de GGZ, Jeugdzorg en psychotherapie, maar ook aan het schooldecanaat, leerling-begeleiding, rechters en advocaten in het familierecht, notarissen, huisartsen nascholing en maatschappelijke verenigingen.

 

Tevens worden voordrachten gegeven voor ondernemingen, instellingen en opleidingen in verschillende vakgebieden over thema’s als  ‘family resource management’, plaats in het gezin en werkcontacten, hulpbronnen voor motivatie, zorgbalans tussen familie, werk en netwerken.

 

Else-Marie wordt regelmatig betrokken bij informatieve televisie- en radioprogramma’s over familiekwesties en aspecten van de ouder-kind relatie op het gebied van: echtscheiding, jeugdzorg, over feiten in de levensloop als: geboorte, partnerschap,  pubers, ouder wordende ouders, mantelzorg en rouw. Al jaren levert zij bijdragen aan diverse tijdschriften en dagbladen in columns, interviews en artikelen.

Else-Marie van den Eerenbeemt boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Else-Marie van den Eerenbeemt.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Else-Marie van den Eerenbeemt, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Else-Marie van den Eerenbeemt en de eventuele overige kosten om een optreden van Else-Marie van den Eerenbeemt mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Else-Marie van den Eerenbeemt.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Else-Marie van den Eerenbeemt. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Else-Marie van den Eerenbeemt checken, een gratis optie plaatsen op Else-Marie van den Eerenbeemt en de boeking(en) van Else-Marie van den Eerenbeemt voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Else-Marie van den Eerenbeemt, BOEKINGSBUREAU Else-Marie van den Eerenbeemt, BOEKINGSBURO Else-Marie van den Eerenbeemt, ENTERTAINMENTBUREAU Else-Marie van den Eerenbeemt, ENTERTAINMENTBURO Else-Marie van den Eerenbeemt, ARTIESTENBUREAU Else-Marie van den Eerenbeemt, BOEKINGSKANTOOR Else-Marie van den Eerenbeemt, IMPRESARIAAT Else-Marie van den Eerenbeemt, MUZIEKBURO Else-Marie van den Eerenbeemt, MUZIEKBUREAU Else-Marie van den Eerenbeemt, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Else-Marie van den Eerenbeemt, ARTIESTENBOEKINGSBURO Else-Marie van den Eerenbeemt, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Else-Marie van den Eerenbeemt.

 

Offerte Else-Marie van den Eerenbeemt aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag