Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Eleonoor Hintzen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Eleonoor Hintzen boeken?

Eleonoor Hintzen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Eleonoor Hintzen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Eleonoor Hintzen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Eleonoor Hintzen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Eleonoor Hintzen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Eleonoor Hintzen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Eleonoor werd geboren in s-‘Hertogenbosch. Zij is jongste van vijf kinderen. Als kind kocht zij al ‘groots’ duimdrop in, die zij met winst doorverkocht.

Hintzen ging in 1983 psychologie studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar studie ontwikkelde ze een interesse voor commercie. Aansluitend aan haar psychologiestudie behaalde zij dan ook het Nima A en B diploma.

Zij begon in 1989 bij The Body Shop waar zij diverse commerciële functies vervulde. Hier ondervond zij aan den lijve wat maatschappelijk verantwoord ondernemen zowel voor een onderneming als voor haar medewerkers kan betekenen. The Body Shop was in die tijd een van de eerste bedrijven die tot in de wortels rekening hield met haar impact op de maatschappij. Dit legde de oprichtster geen windeieren. Het effect was niet alleen direct in omzet merkbaar maar ook en vooral in een enorme motivatie en betrokkenheid van de medewerkers.

In 1993 richtte zij, samen met twee anderen, Good Company op. Hiermee stond zij aan de bakermat van maatschappelijk verantwoord ondernemen in Nederland. Good Company helpt bedrijven bij ontwikkeling van een strategie tot maatschappelijk verantwoord ondernemen. En om die strategie naar alle delen van de organisatie te vertalen.

Good Company was het eerste adviesbureau voor maatschappelijk verantwoord ondernemen van Nederland. Een nog onbekend onderwerp, de drie oprichtsters van Good Company hebben dan ook veelvuldig op de zeepkist gestaan om bedrijven van het nut en de noodzaak van maatschappelijk verantwoord ondernemen te overtuigen. Het zijn de woorden van omstanders dat zij sterk bijgedragen hebben aan de ontwikkeling van het vak en de bekendheid met het onderwerp.

Zij heeft tevens aan de wieg gestaan van veelvuldig door Good Company ingezette strategische methodes en middelen. Hiernaast is zij medeauteur van een aantal boeken en artikelen die Good Company deed verschijnen.

Inmiddels is maatschappelijk of duurzaam ondernemen een overall bekend begrip wat synoniem is geworden aan innovatie en kwaliteit.

Hintzen woont in Rotterdam met haar man en twee kinderen. Naast haar werk als directeur/consultant is zij o.a. actief als bestuurslid van de vrienden van het Rotterdams Historisch Museum en is zij actief in de ouderraad van een multiculturele basisschool in Rotterdam Kralingen/Crooswijk.

Eleonoor Hintzen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Eleonoor Hintzen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Eleonoor Hintzen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Eleonoor Hintzen en de eventuele overige kosten om een optreden van Eleonoor Hintzen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Eleonoor Hintzen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Eleonoor Hintzen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Eleonoor Hintzen checken, een gratis optie plaatsen op Eleonoor Hintzen en de boeking(en) van Eleonoor Hintzen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Eleonoor Hintzen, BOEKINGSBUREAU Eleonoor Hintzen, BOEKINGSBURO Eleonoor Hintzen, ENTERTAINMENTBUREAU Eleonoor Hintzen, ENTERTAINMENTBURO Eleonoor Hintzen, ARTIESTENBUREAU Eleonoor Hintzen, BOEKINGSKANTOOR Eleonoor Hintzen, IMPRESARIAAT Eleonoor Hintzen, MUZIEKBURO Eleonoor Hintzen, MUZIEKBUREAU Eleonoor Hintzen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Eleonoor Hintzen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Eleonoor Hintzen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Eleonoor Hintzen.

 

Offerte Eleonoor Hintzen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag