Elastic Double

Eigenschappen Elastic Double boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
45 min.
Geluid
Op aanvraag

Elastic Double boeken?

Elastic Double boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Elastic Double.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Elastic Double.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Elastic Double ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Elastic Double plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Elastic Double

Extra informatie Elastic Double

Elastic Double maakte een verpletterende indruk bij hun auditie van het tv programma Hollands Got Talent wat uitgezonden word door RTL4

De Jury en het publiek was zo onder de indruk van het talent van Elastic Double dat de  2 heren van Elastic Duo door zijn naar de halve finale liveshow!

In de liveshows van 20 Augustus is ELASTIC DOUBLE 1e geworden door middel van meeste stemmen van het publiek!!! Elastic Duo moet het 10 September tegen de andere finalisten opnemen.

Elastic Double: Murat, en Wesley hebben elkaar ontmoet bij So You Think You Can Dance en zijn sindsdien een gouden duo.

Biografie Murat

Murat Prins, (geboren op 4 April 1987) is half Turks/half Nederlands en is opgegroeid met 2 zussen en 2 zusjes. Murat komt uit een familie waar veel gedanst word. Murat is pas op een latere leeftijd erachter gekomen dat hij talent had voor dansen. Murat ontdekte tijdens het dansen dat hij hypermobiel is en ging dit combineren in zijn dansstijl. Bij hypermobiliteit is er sprake van overbeweeglijke gewrichten doordat het ondersteunende weefsel minder stevigheid biedt dan het behoort te doen. Hierdoor kan Murat zijn schouderbladen heel soepel bewegen en dit is ook het geval in zijn heupen en nek. Toen Murat tijdens het uitgaan in aanraking kwam met de dansstijl Popping begon hij filmpjes op Internet te bekijken en dacht toen “ik wil dit ook kunnen”. Nadat Murat geoefend had tijdens het uitgaan werd hij aangemoedigd door zijn vrienden om zich een keer op te geven voor een danswedstrijd.

Biografie Wesley

Wesley Melsen, (geboren op 5 Oktober 1989) is half Spaans/half Nederlands. Zijn ouders zijn gescheiden toen Wesley 7 jaar was. Hierdoor heeft hij toch een ander beeld gekren op het leven. Wesley is een echte doorzetter en ziet bijna alles positief in. Zijn motto is: Waar een wil is is een weg!

Wesley is de enige in zijn familie die talent heeft voor dansen. Op 14-jarige leeftijd is Wesley er achter gekomen dat er leukere dingen zijn dan voetballen. In een jongerencentrum is Wesley samen met een paar vrienden begonnen met de dansstyle “Bubbling-Battle”. Deze dansstijl was vroeger erg bekend in discotheken.

Elastic Double boeken?

– 2 shows + meet greet binnen 45 minuten

– Maatwerk is ook mogelijk informeer naar de mogelijkheden.

Elastic Double boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Elastic Double.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Elastic Double, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Elastic Double en de eventuele overige kosten om een optreden van Elastic Double mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Elastic Double.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Elastic Double. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Elastic Double checken, een gratis optie plaatsen op Elastic Double en de boeking(en) van Elastic Double voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Elastic Double aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag